Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Julen är över

Av Neta - 27 december 2011 23:15

Och vi laddar för nyår :) Christine har köpt sin nyårsklänning idag en rosa "onesholder" jättesöt. Hon ska fira med vännerna och Xet i Bälinge, dom är ett gäng som ska sova över, o då brukar det inte bli mkt sömn, sen ska hon på nyårsdagens dans i Skultuna hur hon nu ska orka det    men det är hennes problem.

Elle blir kvar här, jag har inte ansträngt mig ett dugg i år för att bjuda hit någon och lika bra är det eftersom jag har så mkt värk i axlarna nu, kommer nästan inte ur sängen vissa mornar måste ta värktabletterna innan jag går upp. Man är inte så pepp på att ställa till nyårsmiddag då precis. Leffe är inte heller så pigg, börjar på allvar tro att det är nåt fel i hans kropp, ska försöka få han till doktorn efter helgerna.

Vi ska till Micke o Marianne i mellandagarna och jag har lagt ut en hint till A-B o Björn om att komma hit o bara umgås lite    nån av dagarna innan vardan tar vid på allvar igen, känns mer opretansiöst än att bjuda på nyårsmiddag. A-B har sin yngsta tös hemma så beror väl på om hon kan slita sig    dom ses ju inte så ofta så det stör precis o snart åker T låååångt bort, lääänge.


Vi har iaf tänkt ta det lugnt på nyår, duka fint, äta gott o bara vara, brukar ju va mkt bra på burken den kvällen, sen kollar vi på byns alla fyrverkerier och mår bättre än dom flesta dan efter :D.


Har inte bloggat på länge o det är ju dagsformen som avgör numer men jag har samma telenr som innan   


Julen har varit bra, vi var som vanligt hos mamma hela ligan på julafton, på juldagen tog vi det lugnt och sen kom alla hit på annandagen, men bara mamma o Rune på mat, Johnny o Matilda hade nattgäster dom ville fruncha med så dom kom till fikat o precis då kom tomten, vilken tur va ;)    


Jodåsåatt... vi hörs väl en annan gång, kan bli i morrn eller om 14 dar, eller...i matbloggen ;)



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards