Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 15 juli 2012

Ja nu är hon i Malung

Av Neta - 15 juli 2012 17:10

Å som jag trodde så var bilen knökfull men T va en fena på att packa och dom fick med sig allt. Killarna kom redan i fredags och sov över, bilen packades på kvällen för dom skulle bara äta frukost och sen åka. Det gjorde dom iofs också men mer i lunchtid än frukosttid. Dom var iaf uppe vid 18-tiden och har fått trädgårdens bästa plats. Hade också varit varmt o skönt i tältet i natt tack vare kupévärmaren. Ja den behövs nog, brukar kunna vara nattemp på 4-5 gr däruppe och om inte annat så för fuktens skull.

Hoppas nu veckan blir bra däruppe och att det går bra för dom att bo 4 st på det där sättet. Lät iaf mysigt när hon skrev på Fb igår att dom hade mys med gitarrspel, J har ju sin med sig.


Ja ikväll är det Guldklavegalan, vet inte ens om jag ska lyssna på skiten, inte en enda röst har jag lagt i år. Det jag skriver nu är mina åsikter även om man på en del relaterade forum kan se så där 2000 pers till som har samma åsikt.   

För det första tycker jag det är patetiskt att en skiva som ges ut bara veckor före nomineringarna får en nominering. Sen förra årets gala har massor av våra duktiga dansband, minst lika bra men många också mycket mycket bättre än det här gett ut skivor och sålt fler än det här bandet brukar också enligt nån på DL som tagit fram statistik på det. Det luktar kompisnominering och svågerpolitik lång väg.

Sen har dom som jobbar med Guldklaven fler favoriter t.ex det som av nån anledning folk känner mest till om dom inte är dansare, dom har fått pris år efter år och dom är ju bara ett gäng patetiska gubbar som lever på gamla meriter. Har aldrig blivit så förvånad i hela mitt liv som över dom två nya som börjat där nu, bra och proffsiga musiker båda två. Det kan ju ha den fördelen med sig att dom lyfter bandet musikaliskt men då får väl sångaren sluta också och sluta stå och visa sin blekfeta mage på scen.

Ett dansband för mig är en orkester som spelar till dans och har en dansant publik och inte ett gäng fyllon som står och skrålar och spiller öl på golvet så det blir livsfarligt o dansa på. Nej den orkestern går tokbort!! Jämför dom med ett band från Älvdalen som iaf har ett underhållningsvärde och tagit vara på det. Anstränger sig till max för att spela dansbart och vill spela så också. Dom kan också ha en skara framför scen men sist jag var på dom sa dom iaf till om glas och skvimp på golvet, det är och tänka på sin dansanta publik det.

Nej lyft fram och "prisa" dom som verkligen är bäst som kämpar och sliter kväll efter kväll och vrider sig själv i spiraler för att det ska bli bra. Vi snackar Claes Lövgrens, Sannex och dess oldboys Per-Håkans, Micke Ahlgrens, Drifters, Larz-Kristerz, Date, Mats Bergmans, Stensons, Shake, Highlights, Casanovas, Pure Divine, Jannez m.fl listan kan bli hur lång som helst, där har vi Sveriges dansbandselit. Proffs ända ut i fingerspetsarna som inte har något gratis. Det är dom som ska ha pris!! Några nominerade med "GK-juryfavoriterna" men lär knappast få det.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards