Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2012

Födelsedag m.m.

Av Neta - 30 oktober 2012 16:40

Blev nog minst lika firad som förra året dels på rätt dag men också dan efter då tjejerna ordnade en överraskningsfest.

Vi åkte in tidigt på födelsedan och handlade lite grönsaker m.m till langångarna jag skulle bjuda på, vi hade bakat och skurit brödet så det var bara bre när vi kom hem.

Fick en mindre chock då jag kom hem då Johnny var där redan beredd att ge mig en fönsterputs i present, inte den sämsta att få när man inte kan själv. När han sen hörde att mamma o gänget skulle komma och att vi hade så vi kunde göra en landgång till honom också stannade han kvar.

   Från vänster, köttbullar och rödbetssallad, leverpastej, brie och physallis, rostbiff, och ägg, räkor och rom med citronmajjo. Man blev mätt men vi tryckte i oss en choklad & hallonfylld bulle + schwartzvaldtårta också. Vilade lite emellan dock.


       


Fick bl.a en biljett till Jesus Christ superstar, vin, lite småprylar från Åhléns jag önskat mig bl.a lite roligare kökshanddukar, pläd, ljuslykta, en orkidé och ett verklighetstroget batteriljus. Ljuset är mönsterpräglat och finns på Rusta även i rosa, blått och grönt. 2 st för 99 kr.


  På kvällen gjorde C en god pastasås med kyckling, purjo, paprika, sugersnaps, vit sparris i en sås av grädde och pressad apelsin som vi åt med bandpasta, nåt så otroligt gott.

Ja det var ju det trodde jag och var jättenöjd med min födelsedag. Men vid frukosten dagen efter så blev L o jag inskickade till stan och jag fick veta att jag hade köksförbud hela dan minsann. Så när vi kom hem satt jag mig vid datorn och tänkte att dom vill väl laga nåt gott bara.

Så plingar det på dörren och där står Mi o Ma med paket o allt.

  Den här fick jag. Nu fick jag också komma in i vardagsrummet och E kom med välkomstdrink, men hallå där stod ju ytterligare glas. Ja efter en stund kom min gamla arbetskamrat Lena som jag träffade på båten med en flaska av Morbergs rödvin. Efter ytterligare en stund kom A-B o B och då blev jag riktigt förvånad, det är ju en bit att åka liksom.

  A-B hade frågat mig rätt noga vad jag hade fått då hon ringt kvällen före och nu fick jag lite kompletering.   + en jättefin blomkvast som fortfarande pryder köksbordet så fint. Hade gett mig själv en roskorg från Willys också så det är vackert här just nu.


   


Tjejerna hade överträffat sig själva "Big time" med ett plockmatsbord med allt möjligt på, minipizzor, spenat & fetapiroger, avokadomousse med räkor i små glas, brezola och pruscottirullar med mozzarella resp melon i, gravlaxsnittar, minismörgåsbakelser, korvrullar, tandpetare med ostkuber av brie med physallis och oliver på, oliver och smågurkor i skålar, marinerad vitlök, en skål med räkor, små miniburgare med mangochutney i, kex med rom, kladd och rödlök, tunnbrödrullar med rökt lax och pepparrot och så till dessert formar med Lemoncurdgrädde och jordgubbe och cupcakes, sen hade jag gjort en hallonmoussetårta på chokladbiskvibotten till vår "familjemiddag"    ja nog blev vi mätta och den sista gästen åkte inte förrän halv ett på natten.

Vi åt valda rester resten av helgen där och det finns kvar än.


Nu den här veckan ska vi ha eventmöte och jag har skickat ut lite förfrågningar om djurhage, trollkarl, hoppborg och såpbubblelatjo. Pratade tillstånd med polisen idag och ska väl börja så smått att skicka ut sponsorförfrågningar efter mötet. Kul att ha något att göra nu när man inte kan vara ute så mkt. Det är ju inte betungande precis, man gör nån grej om dan bara.


Nu till helgen är det en dans i Årsunda som A-B o B anordnar, vi ska väl hjälpa till nån stund här o där i bl.a kassan åker upp på dan och käkar middag tillsammans först. Per-Håkans ska spela. Ska bli kul så på fredag får vi fixa vid gravarna. Ska höra med syrran om hon kan tända hor farmor o farfar, är ju mitt ansvar annars.


  Ja det var lite för nu, ha nu en trevlig Halloween i morgon! På lördag firar vi andra saker!!


 
 
Ingen bild

Anna

1 november 2012 00:40

Grattis i efterskott! Det lät som ett himla trevligt firande!
Och som alltid, kul med alla recept och tips på mat!
//anna från siggefora

Neta

17 november 2012 16:42

Ja jag hade väl sagt nåt om att det int skulle bli som förra året precis och det räckte för att trigga igång mina döttrar :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards