Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

Kalashelgen är över

Av Neta - 17 februari 2013 17:27

Haft det lite körigt i veckan, eller sett till att dom andra haft   

Jag gillar ju att planera och har vi en del att göra som till jul och större fester så gör jag alltid listor och körscheman, allt för man inte ska ha "allt" kvar till sista dan. Jag har lätt för att stressa upp mig om jag inte har koll. Vill också att det man kan göra tidigare och t.ex frysa in ska göras tidigt också.


Tjejerna är nog lite influerade av det också så i veckan hade både jag och C gjort körscheman. L däremot fixar inte det så bra men så blir allt han behöver göra sällan gjort också. Igår t.ex står han i köket vid en skitig spis och "ser" eller vill inte se det heller. Då blir jag lite gnällig    Han vänjer sig nog aldrig vid att ha hela ansvaret som han ju måste ha nu, jag kan påpeka och ge tips men inte mer.


Iaf så har det donats och fixats i veckan både här och nere hos E. C har bakat hamburgerbröd, förberett cupcakes och tårtbottnar och planerat allt pynt m.m

E kom redan i torsdags och hjälpte till också och C skulle planera precis allt för gårdagen själv och vi skulle inte göra ett dugg. Jo tjena!

Det gick bra iaf!

Mamma o R kom på dan och fick lite snittar och cupcakes. Dom vill ju inte köra när det är mörkt.

När dom åkte så började dom pynta och duka, kom några kompisar tidigare och skulle hjälpa till och sen skulle dom fixa sig tillsammans.

Vi 3 E, L och jag fick fixa maten (annars hade dom inte fått den förrän vid midnatt) det gick väl bra, mkt var ju klart och bara lägga upp men vi gjorde "Macaroni & Cheese" och stekte bacon och hamburgare (L) värmde majs och la upp fick E och jag göra. C fick rycka in lite själv också.


Mycket rester idag men Mi som ska vara djur & husvakt ett par dar kom och åt lunch med oss, E tog hem en del, mycket gick ju att frysa också.

Nu har E åkt hem vi ska ju kryssa i morgon och nu är det packning och att komma på en lättare middag som gäller. Jag tar min spruta med B-vitamin i morgon och sen ska vi in och uträtta några ärenden i stan innan vi åker så vi lunchar nog på vägen till 08-land.

Kanske inte ultimat att kryssa på sportlovsveckan men skulle nog varit ännu värre nästa vecka då 08-orna har sitt. Hoppas det inte blir för mkt skrikiga ungar bara   och inte som i somras då vi såg dyngraka föräldrar med barn på båten. Fattar inte hur man kan supa sig redlös när man har barn i 4-5årsåldern med sig.


Ska bli skönt att komma iväg iaf, få äta & dricka gott och "bara vara" ett par dar, är en del vi känner som kommer med, och även om vi inte åker tillsammans så kommer man ju ses iaf. Bra orkestrar är det också.

 
 
Ewa

Ewa

19 februari 2013 22:38

O hoppas ni får några härliga dagar till "sjöss" :)
Det är ni värda!
Kram från
Ewa

http://www.hemmahosewa.blogspot.com

Neta

6 mars 2013 23:56

Det fick vi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards