Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

Man kan inte älska alla

Av Neta - 13 augusti 2013 15:26

Försöker se nåt gott hos alla människor men ibland är det svårt. Har precis varit på en kryssning och den här personen finns ofta runt bandet.

Fanns runt ett annat förut också och första gången jag hörde talas om honom hade han varit jäkligt otrevlig mot Christine. En av killarna som spelade i det bandet, en kompis till henne hade tagit med henne in i logen men när han gick på toa slängde den här karln ut dom med orden "dom behöver vila" obs då att han inte hade nån funktion varken med det bandet eller dansstället, var bara det att Cs kompis kom ut och hämtade henne igen.   


Andra gången, på samma ställe hade han fotograferat rakt ner i hennes och kompisens uringning, tror dom var 15 och 17 år då. Dåvarande kapellisen hade dock sett, eller han va så dum att han visade honom bilden, men där fick han tji, C hade aldrig sett kapellisen så jäkla arg och beordrade honom att direkt ta bort bilden och såg till att han gjorde det också.


Jäkligt otrevlig var han denna kryss också, tur att han inte alltid är med. Nu fick jag sura kommentarer om ett filmklipp jag la ut där jag har kanonljud men där jag har en spegelbild i trumskyddet så man inte ser Björn. Ingen i bandet har reagerat negativt så det är ju bara skita i. Å jag vet ju att många med mig tycker om att lysna på Björnes röst och fick en del gillningar på det också.

Synd man ska behöva stöta på sånt drägg. Stod sen bredvid oss vid hissen och kunde inte ens säga hejdå till nån av oss. Nej sånna kan jag/vi vara utan. Synd när resten är så trevliga. Inkl deras publik och en annan karl från grannbyn här som också finns runt bandet men som verkar ha mer konkreta arbetsuppgifter och är bra på det han gör. Dessutom skittrevlig och väldigt glad!   


Annars var det en kul kryss som började med lite förfest redan i bilkön, ja varken jag eller kompisen körde så ni kan vara lugna så.  Lite päroncognac är aldrig fel.  

Vi skulle sen möta upp dom andra från Dbd i puben vilket vi gjorde och sen gick vi och åt. Lite förfest i vår hytt med päronbomber och ett vin jag verkligen kan rekommendera Torres Carménére Reserva, en nyhet på Cinderella och Rosella så himla gott. Hade själv fått ett tips om just det. Mjukt, runt och lite bärigt. Riojakänsla.


Sen en helt igenom trevlig kryss, dom spelade med Casanovas men jag tycker inte dom är särskilt bra, kan sammanfatta det med "skaramliga". P-H levererade som vanligt. Jag kunde inte låta bli att retas lite med kapellisen i MA o skickade en bild på mig och Cattis och ett skål, på hemvägen messa vi lite mer och då kom frågan "Ni var väl på P-H och Cindy?" jaaaa det var vi och jag vet ju vad han menar! Måste åka på MA snart så han slipper sakna oss   (läs förrförra inlägget) men det är ju lite skillnad på dom och P-H, lite mer fart och lite mer uppknäppt både i musikstil och person.

Men MA spelar ju också bra bara lite mognare och jag älskar killarna så vi kommer....

Undrar bara hur snacket går musiker emellan eller om det är stammisar som gör och rapporterar iakttagelserna, "jo dom åker på dans men inte på er" eller hur går det där till?   Snackas nog mycket mellan en del.


Jag var väldigt trött och lite ur humör på natten så ingen eftersittning, vi tog en snabb nattmacka o sen ville jag bara i säng. Då upptäcker jag att jag glömt min kudde   jag kan sova var som helst bara den är med. Men sova på Cinderellas syntetkuddar gick inte så bra, tog lång tid innan jag somnade trots att jag var så trött. Den som låg i sängen var så platt och hade en massa knölar, L gick ner efter en ny men den var så hög att jag gled ner och fick ont i nacken. Tacka vet jag dunkuddar som håller sig svala och formar sig efter huvudet.


Dan efter va lika trevlig, vi umgicks lite med Lars från Karlskoga och hade en trevlig em. E var med hem en stund och fixade maten för då sa min kropp upp sig, typiskt när man slappnar av. Men efter lite pyttipanna, en massa vatten och en dunder så mådde jag rätt bra senare på kvällen. Trött var jag ju och bestämde mig för att sova länge så därför vaknade jag pigg som en lärka halv 8, och fick då ett trevligt meddelande med inbjudan till kräftskiva i Norrskedika på lörd, ja men tack för det   ska bli kul. Somnade om nån timme o sen har det gått i ett.


Ska strax gå och göra middag, stuva vitkål och steka isterband ja lite potatis ska "morras" och kokas också men det är Ls jobb, C gjorde lunch så hon är ledig nu   


Hörs igen!!





 
 
Annette

Annette

15 augusti 2013 18:26

hej.
du kan skratta dig lycklig!
16.000kr före skatt i sjukersättning!
jag har 6.800kr efter skatt i hel sjukersättning!
så är det när man varit för sjuk för att kunna jobba.
kram

http://www.frugaltimez.bloggplatsen.se

Neta

5 oktober 2013 14:31

Ja jag har inte så mkt mer när skatten är dragen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards