Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 16 september 2013

Nu är hösten här

Av Neta - 16 september 2013 18:40

  Regnat av och till hela dan och ska fortsätta så några dar. Jag hostar och det är det värsta jag vet, är mkt hellre genomtäppt. Men så fort jag öppnar näbben nu så får jag världens hostanfall. Käkar slemlösande och dricker te på lakritsrot och de senare hjälper bäst för det lindrar ju samtidigt.

Kul nu när estländarna kommer men det är inte så mkt att göra åt det. Christine är på möte i kyrkan ikväll och jag hoppas dom får info om vilka som kommer eller om det kommer som en överraskning på fred. Spelar väl inte så stor roll men jag vill iaf veta om vi får tjejer eller killar.

Och nu vet vi att det är två tjejer som kommer, den C bodde hos senaste gången och en till. Hela deras klass, 11 pers och lärare ska vara här i byn.


Idag tog vi iaf tag i grejerna som skulle sorteras på vardagsrumsbordet, har bett L säkert 20 ggr men han har hellre suttit vid datan. Nu röt C till ordentligt idag så han tog reda på det som skulle slängas iaf och packade ner de pussel vi inte ska ha kvar o lite andra grejer. Kasettböcker o va det nu var. Lite gamla spel och pussel också har bara spart det som är pedagogiskt o av bra kvalité.

Sen satt han i soffan o kolla på bärgningen av färjan.

Tyckte C o jag fick till det ganska bra o nu har vi kommit på vad vi ska ha för belysning.


  Vi har två små sånna här i fönstret och nu köper vi den större varianten och ställer in på en hylla i hörndelen. Tror det blir enhetligt och bra. Ska ha lite av mitt blåa glas där också, inte på den hyllan så klart men nedanför och på den översta. Och kanske kristallkandelabern får flytta dit också, vi får se.

Vi ska till Ikea på onsd säger dom   så vi får väl hålla tummen för att det blir bra, och att dom har den i lager.


Annars lär vi nog ta det mest lugnt i veckan, handla på torsd så klart. Skriver mer om det händer nåt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards