Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 7 november 2013

Höstrusk igen

Av Neta - 7 november 2013 22:56

Riktigt novemberväder ute ikväll, glad att jag slipper gå ut. Vi har gjort egen köttsoppa, passande mat idag. Sen bakat lite matbröd och Stina gjorde lite frukostkakor som är mer godis än kakor. Kommer i matbloggen sen.


Lite stiltje på händerna några dar nu, dom är fortfarande hyfsade men det går inte framåt just nu, märks vid matlagning då det kliar o svider som 17. Köpte en riktig handkur som jag har på nätterna, då ska man ha vantar på sig och det gick bra första natten men natten som var åkte dom av.   Blir alldeles för varmt o då kommer klådan.


En bekant på facebook har fått sitt första barnbarn idag, minns känslan.   Vi hade varit på dagsutflykt med barncancerföreningen till Kolmården och hade rast på Statoil i Järna då Johnny ringde och berättade att hon kommit. Tror jag fick lite fnatt där och inte bara jag, tjejerna hade ju också väntat dom var ju bara 6 och 12 då dom blev fastrar. L var ju mer cool   

Nu är hon 14 och det svischar väl bara till så har man barnbarnsbarn också   tiden går ju så himla fort.


Åkte in till stan tidigt i morse, Elle jobbade sitt sista pass på Nyby vision och C skulle lämna tidrapporter så vi åkte in allihop och passade på att handla på CG, fika på samma ställe och åkte en sväng till Stadsmissionen. C hittade 3 fina toppar, en med prislappen kvar t.o.m för 40 kr styck. Jag hittade en söt rosa frostad fruktskål till Elle och en ytterkruka med samma mönster som hennes glöggservice. 10 kr för den   . Har annars lite svårt för lukten därinne, märks att folk lämnar in sånt som legat i källare och förråd ett tag. I synnerhet bland böckerna tycker jag det luktar riktigt illa. Men kläder tvättar man ju och porslin diskas så är ju det borta iaf.

Letade ofta efter hemstickat på second hand till tjejerna då dom var små eftersom jag inte stickar själv. Hittade en del riktigt fina saker.

Nu hade dom gjort i ordning bord med julsaker och juldukar i en stor mangelkorg. Finns mkt fint och en del är ju oanvänt. E titta på en linnelöpare med tomtar som var signerad, troligen handtryckt som aldrig varit tvättad det kändes ju. 20 kr. Fast hon köpte den inte sen, kanske för den var blå   tror hon har mer rött o grönt på sitt. Nu börjar man längta lite till advent, det är ju så svart ute så det blir härligt när alla belysningar kommer på plats.


Men först har vi en far att fira på söndag som dessutom fyller jämt veckan efter och så en fest helgen veckan efter ändå sen. Ja sen blir det ju advent. C går omkring och gnolar på luciasångerna, kören ska ju gå i kyrkan och hon är tillfrågad om att vara lucia igen. Men det var visst nån liten tonåring som också ville vara så jag tror hon avstår. Hon har ju redan varit härute flera gånger.

Något som är kul är att hennes kompis är luciakandidat i stan i år, så vill ni så gå in på unt.se och rösta på Björklingetjejen Elina Nilsson nr 13.


Nästa helg ska hon med som körledare till Undersvik, hon gillar ju det stället som är Uppsala stiftsgård.


Ja i morgon är det helg igen, tycker veckorna går fort nu ändå. E har ev fått nytt jobb som datafixare på Uppsala handikapp"nånting", inget riktigt lönejobb då så klart men hon får ju iaf göra det hon är bra på ett par dar i veckan. Får väl besked i morgon kanske men det lät som det bara var ett beslut bort och alla instanser som Fk o Af har sagt ja.


Nu ska jag lägga in recept i matbloggen och sen smörja in mina händer och avveckla dagen.


Ha det gott alla fina!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards