Mina ord och tankar

Alla inlägg under november 2013

Av Neta - 1 november 2013 23:30

Knappt dagsljus var det mitt på dan idag, var tvungen att tända lampan vid skrivbordet trots att det står vid fönstret. Fy farao vad jag klarar det här sämre ju äldre jag blir. Skulle verkligen behöva ha ett vinterboende i ett ljusare land.


Mina handeksem börjar iaf bli bättre men jag är supertorr om händerna fortfarande. Smörjer dom säkert 10 ggr/dag om inte mer och får variera mig på olika handkrämer för det är precis som jag blir immun om jag använder samma flera dar i rad. Något jag också blivit medveten om är hur många ggr om dagen man faktiskt tvättar händerna, inget jag reflekterat över tidigare. Ändå är det ju inte jag som diskar o slaskar med vatten så här hemma, då vore det väl ännu värre.


Fötterna är inne i en period då dom är svällda igen också, idag fick jag inte på mig stövlarna utan fick ha mina vita skor. Känns ju inte direkt passande i november annars. Men jag vet ju att det där kommer o går så jag hetsar inte upp mig så mkt längre.


Vi bestämde oss för att åka in till stan en sväng idag isf sitta här o kolla ut på det grå. Valet föll på Gottsunda då de öppnat en loppismarknad där som vi var lite nyfikna på. E ville inte följa med men C ville bli upplockad i stan.

Jag gillar Gottsunda centrum, det är så ljust o fräscht och mycket roliga butiker om man gillar kläder, skor, väskor och smycken. Det är vi ett par st i den här familjen som gör   Hittade en ny affär idag precis vid en av ingångarna som hade jättefina clutch och väskor med lite bling på, hårgrejer, kläder, ja väldigt mycket damsaker om man säger så.   

Deichmann bjöd på en trevlig överraskning idag i form av sonen med familj som vi stötte på. Emi hade köpt så fina kängor med nitar på.

Såg också "världens finaste" lite lagom stor & fin väska där för 149 kr, så köper jag den inte! Va tänker jag med egentligen, ångrade mig som 17 sen. C provade en jättesöt marinblå paljettklänning på Lindex från barnavdelningen, satt perfekt men var lite vass.

Ica Kvantum däruppe är ju en himla bra Ica också, fräscha varor o så himla bra priser. Köpte en hel del frukt & grönt för 10 kr/kg/st och 500g. Märks att dom har bra omsättning men så säljer dom nästan bara uppländskt kött o så, tror folk åker dit från hela stan.

Var in på Lidl en sväng också för C gillar deras doftljus, bra pris o lagom doft. En del blir för starka annars. Blev lite småplock där också.

Marknaden låg bredvid simhallen och var lite mindre än vi tänkt oss men fanns fina saker ändå och ett mysigt litet café i en hörna. Handlade dock inget.


Ja det blev en liten utflykt ändå, man kan ju inte sitta här jämt. Typiskt nog kom solen precis då vi åkte, och den största regnbåge, så skarp i färgen över sjön. Men vi hade ju lovat hämta C o ville inte låta henne stå och vänta, annars hade jag nog åkt ner o fotat den.


I morgon ska vi in och tända ljus på brorsans och svärmors grav, samt för dom andra på minnesplatserna. C skulle till en kompis men E följer nog med, och med hit sen också. I morgon börjar ju äntligen "Downton" igen, som vi har väntat   Synd bara att "Så mycket bättre" slutar 35 och det börjar 30. Köpte lite mys och ost idag för en riktig TV-kväll.


Dags att avrunda den här kvällen!


 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards