Mina ord och tankar

Alla inlägg under januari 2014

Av Neta - 10 januari 2014 03:20

  

Ja nån gång ska vara den första. Inte vet jag hurvjag ska byta rad heller så jag skriver på. Idag var C o jag på stan. Vi åker ju mest till köpcentrumen annars så det var riktigt kul. Handlade lite till födelsedagsbarnet på tisd. Vad kan jag så klart inte skriva. Var även på " the English shop" där dom delade ut gratis 6- p med Mince pie lite handlade vi också bl.a passionscurd. Sen till TGR som är som Tiimari var ungefär, har allt o är löjligt billiga. En del klädaffärer fick besök också o jag träffade en kompis i vimlet som vistod o pratade med en stund.  E jobbade så vi fick åka egen bil hem. Hon jobbar som webtjej hos handikappförbundet, praktikplats är det. C har förresten sökt o kommit in på en heltidskurs i engelska på universiteyet. Så nu är hon sysselsatt i några veckor. Så skönt. Nu har det börjat snöa ser jag, mest på tvären i blåsten så ska krypa ner o sova nu. Kram o godnatt. 

Av Neta - 7 januari 2014 23:56

Å Elle har åkt hem   Stackars hon mår inte riktigt bra heller, nån infektion på gång där. Hon fick skippa sin vattengympa i morse men jobbade iaf. Hoppas hon inte är sjuk på sin födelsedag bara.

För er det berör, vi firar henne här den 18e eftersom hon både har gympa o jobb på dagen.


För 27 år sen när hon föddes var det en smällkall januari med ner mot 25 gr kallt, ikväll är det 7 gr varmt o jag sitter här med öppet fönster. Bara en springa för att få in lite luft men ändå. Ingen snö och nu kan det väl vara eller? Men det kommer väl som ett brev på posten kan jag tro, om inte förr så till mars eller så. Tur det är sen påsk i år iaf för då vill man ju ha vår.


Igår fick vi ett samtal som jag både blev glad och lite beklämd över. Har ju berättat tidigare om Es hjärntumör och att vi var ett järngäng med familjer som "bildade klubb" och försökte stötta varandra och informera om våra barns effekter och den hjälp dom behövde. Vår region är stor och igår ringde en tjej som behandlades samtidigt som E och vars föräldrar också var aktiva i barncancerföreningen. Dom bor/bodde i Kumla och vi var där en gång också, ett stopp när vi var på väg nånstans och dom ville bjuda på mat o ses när vi ändå åkte förbi.

Upplevde inte tösabiten som jätteskadad då men igår fick jag bli varse att hon fått afasi. Hon är några år äldre än E men så tragiskt.

Iaf så håller den här tjejen på att skriva en bok om sin sjukdom tillsammans med sin ledsagare. Hon berättar och ledsagaren skriver. Nu mindes hon våra träffar vi hade på ett hotell i Västerås och ville ses. Å det händer precis när jag tänkt att jag kanske ska bli lite aktiv i föreningen igen. Kan ju leda till att vi träffar några av dom andra familjerna också kanske. Vilket sammanträffande va?

Nu ska vi ses en fredag framöver inne i Uppsala. Spännande!


Har ni julat av än? Här har vi tomtat av iaf, hade tänkt packa ner dom i kartongerna ikväll men det kom en "Sound of music" i vägen. Dom går väl ingenstans iaf så får ta det i morgon. Har gran och ljusstakar kvar, få se hur länge men längst till Knut iaf.


Annars lunkar det på, just nu finns inte så mkt att "sätta tänderna i" men jag håller näsan ovanför vattenytan iaf.

Ha det bra alla fina!


Av Neta - 4 januari 2014 02:16

Har sett ett par lägenheter jag kan tänka mig men min kötid, trots lång gör att jag hamnar på plats mellan 10-20 ungefär. Men av 7-800 är ju det bra.

Kikade lite utanför en lägenhet idag i ett område jag knappt känner till, där dom husen ligger var vi i skogen med dagis när jag jobbade i Ekeby. Rickomberga, har ju bara sett punkthusen man ser från 55an och dom ser inte så kul ut, men det här va jättebra med en liten park utanför och mycket skog kvar med grill o grejer och de äldre byggnaderna renoverade till lägenheter också. Husen är 4 våningar med hiss och det här var en trea högst upp med utsikt ut över åkrarna. Men plats 16 i kön, hittills. Så det går nog inte men ska vara uppmärksam på om det kommer ut fler. Hyfsat centralt och verkar lugnt också men egentligen fel sida om ån   

Finns lägenheter både i Gottsunda och Stenhagen men där vill jag inte bo. Sävja går fetbort också det är alldeles för långt bort. Skulle kunna tänka mig nya området bakom Fyris park men då får jag köpa för det är bara bostadsrätter. C skulle ju gilla det iaf   Tuna backar står högst på önskelistan.

Nyproduktioner finns också men dom har så vansinnigt höga hyror. Vill ju kunna göra mer än bara bo och äta.


L kom hem och firade jul med oss förstås och blev kvar, jag orkar inte slänga ut han o vet inte om jag kan det heller. Men jag mår inte bra av att han är här heller.

Jag sätter både den här julen och nyåret inom parentes och hoppas det kommer fler bättre. Hade hellre suttit själv på nyår men som tur var fick vi lite sällskap iaf. Förra året va det andra som förstörde julen och i år det här. Hoppas han drar själv men vi får väl se. E är här till månd och sen vill jag inte tänka längre.

Har iaf gjort klart för honom att bilen stannar här. Den löste jag till C och så ska det också vara.

Men fortsätter kolla lägenheter varje dag nu, och plötsligt händer det väl....

Håll en liten tumme är ni snälla   och om ni skulle springa på nåt så vet ni vad ni gör....




Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards