Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2014

Nåt skit är det

Av Neta - 31 mars 2014 23:58

Det är väl inte riktigt ok när man vaknar med hjärtklappning och inte får luft. EKG har jag kollat ett antal ggr nu och det är alltid bra. Däremot vet jag att sist sa dom att jag syresatte mig dåligt men vad beror det på då?

Det går över när jag sitter upprätt men jag blir så slut trots att jag tycker jag sover som en klubbad oxe. Infektioner och hög sänka har jag ju haft sen 2006 minst, det hör till sjukdomen.

Får verkligen djupandas och "hosta" för att få igång kroppen och kunna gå upp. Orkar inget, orkar inte ens åka till sjukan för dom gör inget iaf.

Visst har jag tappat kondis den här vintern men inte så mycket så det ska bli så här. Vill må bra, NU!


Med en liten fotbollsspelare i familjen så blir man också extra berörd av det som hände i H-borg, vad sänder det för signaler till våra unga idrottsmän? Djurgården har alltid varit vårt lag i den här familjen sen Johnny var liten. Minns en jul när han fick nästan bara Djurgårdsprylar, väska, kudde, halsduk & mössa, mugg och märken. Så lycklig han var. Vet inte om Rasmus har ärvt det men det saknar väl också betydelse.

Jag hoppas Johnny o Håkan tar tag i grabbarna nu och verkligen pratar med dom om vad som hänt. Och att vuxna överlag visar att våld är fruktansvärt osportsligt. Det är lika fel som att blanda hop idrott och politik.


Tyckte det kändes så fint när lagen på Friends höll en tyst minut ikväll, men redan idag spårade det alltså ur. Blir så trött!


Nu blev det precis April också, ska bli kul o se vad tidningar o TV har för aprilskämt, själv behöver jag inte hålla på med det för jag känner mig som ett stort aprilskämt själv :D

Ska dra täcket över huvudet snart och hoppas jag vaknar igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards