Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2014

Ja ni

Av Neta - 6 augusti 2014 01:53

Den här sommaren går väl till historien. Inte bara för värmeböljornas skull utan också för den kalla midsommaren. Eller har ni glömt den redan?
Sen den här branden, läste just om hur en familj varit i sin stuga och mamman och ett av barnen skulle åka hem en sväng. Pappan o de andra två barnen skulle åka efter lite senare. När hon åker märker hon hur nära elden är och ringer honom som bara kastar in ungarna precis som dom är i bilen och åker. Vägen spärras då av ett nedfallet träd så han åker tillbaka för att ta båten därifrån. Hinner nätt o jämt åka då han ser grannarna vid sin båt så han tar deras på släp efter sin motorbåt o så åker dom ut på sjön, då brinner både husen och bilen. Grannens katt som dom försökte få med sig blev rädd och sprang in i skogen.
Jag kom då att tänka på om det finns andra semesterfirare i området, vandrare eller dom som cyklar o campar. Hur vet man det ? Det är ju tydligen inge vidare täckning på mobilerna där. Kommer man att hitta fler avlidna?
Fruktansvärt otäckt är det iaf och vilken arbetssituation för brandmän m.fl vi här i byn samlade hop dricka, bananer, kaffe, nötter o chokladkakor till dom idag. Hemköp sponsrade tydligen en hel del då Bertil är från dom trakterna. Det gick iväg en bil med släp.
Det är ju vad man kan göra! Känns lite men ingen kan göra allt men alla nåt o.s.v
Hoppas fler gör så!

Idag fick jag också tillbaka persiennerna i badrummet, men har fått tjata flera dar och till slut gick jag i taket. Så himla onödigt! Vi trodde väl ingen av oss att vi skulle behöva dom igen. Duschkabinen har ju uttag för fönstret o en gardin av duschdraperi, men den släpper inte genom luft och ger ingen skugga. Det var 52 gr där idag när solen legat på. Litet tätt utrymme.
Det tog han sen 5, ja FEM min att sätta upp persiennen. Varför måste han driva mig till vansinne för det den latoxen? Va så skönt sen att kunna ställa upp fönstret helt o ändå kunde det fläkta lite fast dom var nere. Hade lektion med alla hur dom ska vickas sen också.   

Ikväll gjorde vi en wok på lövbiff i elwoken på altan. Gjorde en sås på 1dl hoisinsås ett par msk soja, risvinäger och sesamolja som fick koka in i den strimlade lövbiffen hade i lite vitlöks & ingefärspasta också. Blev så himla gott. Grönsaker från fryst o lite champinjoner i sen med. Åts med äggnudlar.

Nu ska jag sova, ska bara upp och skjuta igen fönstret lite först,står på vid gavel nu!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards