Mina ord och tankar

Alla inlägg under augusti 2014

Av Neta - 5 augusti 2014 09:39

Igår måndag var nog den varmaste hittills, vi var till "stora" badet o det var 27 gr i vattnet. Det är knappt man är avkyld efteråt. Jag trodde inte det skulle vara så mycket folk eftersom många började jobba e semestern igår,men tji vad jag bedrog mig ?.
Har aldrig sett så mkt bilar, båda parkeringarna fulla, dubbelparkerat på vägen nästan ända in i samhället och varenda fläck runt torpen var fulla. Mitt i allt kommer en av räddningstjänstens bilar och ska ner i området. Bara övning som tur var.
Vi var där hela em, hade hamburgare som jag gör som dubbelmackor med dito bröd med, fika med så klart. Delade sen på 2 pizzor på altanen igår kväll.
Blev inte ens svalt på altan igår, träinnertak som är isolerat svalkar men gör ju också att värmen stannar kvar längre. Vid midnatt blev det skönt och jag övervägde allvarligt att sova därute, men fegade ur ?.

Vi var in till Ikea häromdan och införskaffade en lampa med riktat ljus till altan, blir ju mörka kvällar nu och vi äter ofta sent i den här värmen och jag gillar att sitta därute och lösa korsord och läsa. Vill ju inte ha belysningen tänd då man vill tända ljus o så med. Det här blev perfekt, en golvlampa som en arbetslampa, Lersta för bara 99 pengar.

I morse blev jag väckt av C vid 7.30, hon skulle jobba och hittade inte sin väska. Den låg kvar i bilen! Har en känsla av att jag kommer att bli lite grinig idag då jag somnade efter 2 någon gång. Kan inte somna om då jag blir väckt hur trött jag än är. Får bli lite vila på em. Ska bli 30 gr fast det är grått och kanske nån skur (hoppas).
Ska göra lite snabbgurka idag också, vi får massor och plockar varje dag. Tomaterna ger också en hel del, och vilken smak det blir ?.

Av Neta - 2 augusti 2014 02:20

Igår åkte vi ut till sonen och gratulerade Rasmus, han fyllde den 23e men då var vi ju i den värsta värmeböljan och jag mådde sämre än sämst.
Han gillar ju sport och att cykla och åka på sin sparkcykel. Vi hittade en ramp på Rusta, en lagom ramp som var lätt att sätta ihop och inte så omständig att ha med om dom åker iväg med husvagnen.
Köpte även ett set med knä, armbågs och handledsskydd på Maxi sen. Han hade redan dom skydden men som jag sa, det är ju bra att ha extra om kompisen kommer och vill prova med.

Han verkade iaf nöjd både med det och godiset vi köpte. Elle köpte en Adidasduschcreme sån 3 i 1, bra efter träningen kanske.
Emilia sniffade på den och utbrast " Mmm det luktar kille" ? vet inte vad hon väntat sig.

Idag har det varit lite av en mellandag, soligt o fint men inte jättevarmt. Värmen ska visst komma igen nästa vecka med dagsetapp över 30 gr igen. Hur farao jag ska orka bli så dålig igen vet jag inte. Skulle behöva syrgas dom dagarna, får inte luft och låter som en gisten ångvissla. Minns att min farmor hade värmeastma också.

Började läsa den här igår och återigen skriver hon om Vendel och Tierp, ja lite om stan också. Handlar om en tjej som minns tillbaka på en brokig barndom och uppväxt, men tydligen helt uppdiktad story denna gång. Bra är den iaf kan knappt lägga bort den.

Ni är några som undrar var mina ordspråk jag lägger ut nästan dagligen kommer från. Jo det här lilla häftet.

Vet inte var jag fått det från och snart har jag lagt ut allt, men jag har en liten Ordspråksboken också så det kanske kommer fler. ?

I morgon är det baluns i Våla, Jill Jonsson kommer dit och P- H spelar upp till dansen, hade varit kul o åkt dit för deras skull men 320 kr i entré och deras marknadsföring som enbart handlar om att dom har öl & spriträttigheter tror jag lockar en publik som inte är så dansant precis. Såg att det går bussar från flera ställen dit också, lockar ju dit fler som super då. 320 kr X 3 eller 4 är inte ens P- H värda heller. Inte med vår ekonomi iaf.
Ska försöka komma iväg på en kryss på dom ist, efter Ullared ? vi gör ett nytt försök dit snart.

Nu ska jag sova, kl är som vanligt långt efter midnatt!
Godnatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards