Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2014

Inte mkt som blev som det skulle idag

Av Neta - 24 oktober 2014 23:11

 

Först såg jag den här artikeln i tidningen idag och det var ju väldigt uppmuntrande när man har hjälpmedel själv och en dotter som behöver det också


 

Vädret har varit väldigt grått idag, jag får svårare och svårare för det här med höst och vinter ju äldre jag blir. Ändå går det väl an till advent och storhelgerna men fy farao för jan - mars sen.

Ser det ut som idag när man knappt ser sjön och man måste ha lamporna tända inne även dagtid då längtar jag bort.

Försöker ha lite morötter framåt, nu blir det en kryss i nov till P-H, ena dan med CL och den andra med Streaplers, bokade för ett tag sen och betalade idag.


Vi åkte in och handlade det sista idag, grönsaker o sånt på Nelins, vi hann inte ens parkera innan vi mötte Pelle o Frasse som varit på morgonpromenad, pratade lite o han kom ihåg att jag fyllde i morrn när jag sa vi skulle ha lite fest.  Trevlig prick det där!

Dom spelade ju när jag hade min 60-årsfest och ska så göra när jag fyller 70 också "bestämde" vi då. På Thailand eller i Dubai eller så.....   Jadå vinner jag bara på postkoden så.

Ikväll åkte dom till "Peking" ja Norrköping alltså och spelar på Borgen.


 

Skulle ha lite blommor också, dom hade Azaleor för 29, älskar den blomman men lyckas inte alltid med den. Nu fick jag tips idag om att ha en stor ytterkruka till den och ge 1 dl vatten i den varje morgon, kolla efter några timmar om det var vatten kvar i krukan och hälla av det isf. Ska jag väl klara. Här står den och suger i en bytta i köket för den var attans så torr.

Allt fanns inte på Nelins så vi åkte en sväng till Maxi också och sen hem och satte fart med smörgåstårtorna till dom som kommer på dan och även tårtorna, gjorde dom klar så jag bara har garneringen kvar.


 

Gjorde i ordning en korg att ha inne på altanen också. 2-färgad ljung, silvertrassel och prydnadskål. Ska stå med lyktorna så det syns inifrån. Ute har jag en elektrisk lykta och fuskljung som lurade mig när jag köpte den så den brukar vara i väggkrukorna eller i dörrlådan, men båda dom har ju så fina blommor än så det får va ett tag. Fixar enris lite senare.


 

Skulle ha gjort 2 smörgåstårtsrullar men vet inte vad jag tänkte på när jag inte frös bottnarna i onsdags. Trots gladpack runt och att dom låg i tårtboxen ute så hade det iaf torkat så dom sprack när jag försökte rulla.

Tålamod är ju inte riktigt min grej och jag hade ju många bottnar så jag gjorde en vanlig ist men då gick ett hörn av, höll på bli tokig.

Den fulaste tårta jag nånsin gjort, men nu är den iaf både fylld och spacklad. Ska väl inte bli torr iaf då. Fyllningen blev helt ok så god är den iaf.


C skulle på Sannex ikväll, L lovade hämta henne och hon skulle ta bussen dit så vi åt lite halvtidigt och hon duschade och gjorde sig i ordning. Då klämmer hon ena fingret i en låda i sitt rum, och det ordentligt också. Hon hade så ont, det svällde upp så klart och kommer säkert bli en blå nagel.

Danslusten försvann och jättebesviken blev hon hemma. Men hon hade så ont att hon inte vågade riskera det. Man använder ju trots allt fingrarna då man snurrar i bugg.

Mammahjärtat blöder när sånt händer.


Nu har kl precis passerat midnatt och jag har födelsedag   ska röja lite och sen avveckla dan, har lite pyssel innan lunch i morrn då tjocka släkten kommer och ska även förbereda kvällens mat lite. Kommer lite folk på middag!

Dom andra har lovat ta hand om disk och plock så jag bara kan göra det jag tycker är kul.

Godnatt!   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards