Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 12 december 2014

Glad Lucia på er!

Av Neta - 12 december 2014 23:00

 


Har ni strukit linnet, klätt kronan och köpt glitter? Ni kanske varit och sett något luciatåg redan idag? Facebook har svämmat över av sådana bilder idag tycker jag. Mysigt att se   


Så här års saknar jag jobbet, allt pysslande, pepparkaksbakande och Lucias föräldrafika då inte ett öga var torrt. Nu är det ju många förskolor som har börjat ha luciafirandet ute och jag förstår inte vitsen med det egentligen. Det luktar lite lathet och bekvämlighet.

Att få göra förskolan fin med allt vi pysslat med och sen duka och låta barnen bjuda på peppisar dom varit med och bakat sen dom lussat och sjungit för sina anhöriga var ju bara mysigt. Varför ska man stå ute och frysa? Tycker vi ska hålla på våra traditioner att ha det inne.


 

Vi var in och tittade på Uppsalas lucia med sina tärnor idag. I Citygrossgallerian. Handlade lite också och fick spela på ett hjul utanför kassorna, vann en fika för alla 4 och ett 2 timmar långt filmtittande hos Viasat.


 

Innan var vi en sväng på GC och kollade runt lite, blev nyårsservetter och lite fint att pynta, kort, brev och julgrupperna med, så söta glittriga hjärtan.


Trivs hur bra som helst med nya spisen, och fick också sålt den gamla för 200 så jag gick plus, minus, noll där.  Ugnen tar lite längre tid på sig tycker jag, märkte det då vi gjorde kakor häromdan men det vänjer man sig väl snart med.


 

Häromdagen fick jag min första vinst på trisskalendern med. Men idag fick jag en tvåa till så vi väntar på fler, ska ju kunna vinna upp till 5 ggr på den. Helst vill jag ha fler tomtar så klart eller annan högvinst, då ska jag ta med alla barn o barnbarn till värmen tror jag.


I morgon är det julkonsert och luciatåg här i kyrkan. Christine ska sjunga, hon har ju precis börjat i "stora kören". Hon jobbar till 30 min innan dom ska samlas så hon har hållt på förbereda här, Elle kommer nog i morgon med, vi har lite kvar o baka. Sen funderar jag på att fixa den första skinkan i morgon. L och jag ska äta lutfisk men tjejerna är inte så förtjusta i det så tror dom får äta skinka ist.


Känner mig fortf lite duvven emellanåt, särskilt på morgnarna. Blir bättre då man kommer upp och igång.


Fick senaste Brickenboken av Vibeke Olsson idag så ska strax krypa ner och läsa lite.

Tills vi hörs igen får ni ha det så bra!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards