Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 21 december 2014

Stressar ni?

Av Neta - 21 december 2014 22:58

 

Igår tog vi en paus i stöket och åkte på en dagskryss. Soligt och fint på vägen mot Kapellskär. Som en vårdag nästan och lika fint var det här idag.


 

Dom här spelade, Micke ska ju sluta så nu vill man åka så länge han är kvar. Ska bli spännande och se vem som kommer sen, det går rykte om att det är en yngre förmåga härifrån men rykten stämmer ju inte alltid. Vem det än är så måste det väl vara en som kan ta över Mickes låtar och göra dom lika bra som han   en svår uppgift.

Var iaf en sån kryss igår med en massa dansfolk och hur många som helst som man kände igen. Vi träffade en vän vi inte sett på år tror jag, iaf inte sen förra sommaren. Men en sån härligt go människa som man tycker det bara var häromdan när man väl ses sen. Man bara tar upp tråden liksom. Vi pratar ju för all del ibland på fejjan men det blir ju inte samma sak ändå.

Tog max 5 sekunder så var golvet välfyllt igår, och så var det hela tiden sen. Måste ju vara kul att spela då med. Tror dom tog i från tårna igår med för attans va bra dom var.


Var nån som frågade mig idag hur jag klarar åka på dans nu när jag inte kan dansa längre, men det är ju den världen jag funnits i. Dans är ju inte bara ett fritidsintresse det är ett sätt att leva. Jag har ju mina vänner där och vill jag träffa dom får jag ju åka ut, inte skippar ju dom en dans för att komma till mig, skulle inte jag heller ha gjort. Dessutom måste ju L få dansa, och Stina dansar ju. E har varit med jämt utan att dansa. Vi skrattade åt henne igår då hon tog fram stickningen, men hon hade några varv hon ville göra klar så hon satt där och stickade en stund.   


Vi njöt iaf av stämningen, skön musik och härliga människor.

På hemvägen sen så njöt vi av alla fina utebelysningar. I en del byar efter 77an verkar dom ha värsta tävlingen. Fint så länge det är enfärgat och helst vitt tycker jag, färgade går an om dom verkligen är solitära på en buske eller så men när det blandas är det bara fult. Slingor med blå,grönt och rött eller om det är gult också går fetbort. Sååå fult!

Vi såg en trädgård i Rimbo med ett blått och ett grönt träd, säkert fint var och en för sig men bredvid varandra blev det bara för mycket.

Det här nya hårda som är som gnistrande frost kan också vara fint, men då ska det vara bara det. Finast är ändå bara det gammeldags vita eller om det är ljusgult, varmt, fint sken är det iaf.

Kul också när man ser att folk ansträngt sig lite, inte bara slängt ut det och satt i kontakten typ.


Haft ont idag så klart, och det berodde nog inte bara på gårdagen, blir ju mycket i och ur bilen och med det automatiskt lite kryckgång ibland.

Idag har jag också jobbat lite med högern även om jag mest varit arbetsledare. Men jag kan ju inte bara sitta och rulla tummarna när dom andra jobbar häcken av sig. Stängde in mig vid datorn och slog in alla julklappar så nu är det gjort iaf.

Stina har bytt gardiner i vardagsrummet, jag hade inte tänkt göra det i år men det gick inte! Så nu sitter mina vita uppe med röda julklockskappan. Hon städade där medans L bytte i burarna, tog badrummet och skötte tvätten. Elle har gjort kexchoklad, tryffel, maten och nu gör dom knäck alla tre. C gjorde julmustkola innan med.


 

Nu står granen där med tomteparet på sin soffa under. Klapparna får vi ha på bordet, annars lär dom inte vara hela länge. Ska upp lite tomtar men det är en dag i morgon också.


Nu ska jag gå och grava laxen sen är det inte mycket mer vi kan förbereda. Baka lite knäcke men det är tjejernas jobb också.


Ha det gott så länge!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards