Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 januari 2015

Date med syrran

Av Neta - 28 januari 2015 23:39

Både syrran och hennes gubbe är justerade. Han halkade på deras altan när han skulle släcka ett värmeljus ute i en lykta som fått övertändning, halkade så illa att han krossade foten och fick brännskador i ansiktet, foten läker inte bra heller. 

Hon fick inflammation i en lårmuskel som är helt spänd på vänster sida, oklart varför men går med krycka. Ont som f-n båda två.

Hon behövde komma hemifrån och vi har ju bestämt att vi ska ha en systerdag en gång i månaden bara hon och jag och Christine som ju måste vara med mig. Första hade vi i somras och vi har varit duktiga och sett till att dom verkligen blir av. Hon som är 7 år yngre än mig har haft ett par stroke också. Har inte gått så bra innan heller även om hon var på god väg innan det här sista hände.


Idag kunde vi ju inte shoppa så mycket som vi brukat gjort när det varit "inneväder", fick bli lunch på Rixos och ett besök i chokladaffären på hörnet där. Idag hängde Elle på också.

Rixos är ett ställe i Boländerna med kanonkäk, oftast lugnt med om man lugnar sig till strax efter 13 som vi gjorde idag. Dagens lunch till 14. Dessutom kan man köra rullen rakt in bara.

Syrran åt en Dagens, pasta med kyckling och paprika i gräddsås, det magra skrället behöver ju gödas lite   

C åt kebab och E och jag sallad. Det är inga små portioner man får heller, räknade till 5 stora skedar räkor som han öste på min sallad. Förutom grunden sallad, gurka och tomat får man välja 5 tillbehör och så ingår det dressing, dricka, bröd och kaffe för 85 kr. Till dom andra sallad från buffé också.

Tror ingen av oss orkade äta upp.

Men vi fick ju träffas några timmar och skvallra lite iaf. Längta till sommaren när man kan vara ute på ett annat sätt. I somras var vi t.ex i Stadsparken en hel dag, då när allt blommade som finast.


     

Så här såg det bl.a ut då. Då var det hämtsallad vid ån i solsken, inte dumt alls och minnas tillbaka så här års på.

L hämtade oss vid chokladbutiken och vi skulle köra hem Tina, då jag upptäckte en knöl på ögat, stor som ett papparkorn ungefär. Kollade nu och nu syns den på ögonlocktet, så är kanske inte på ögat som jag trodde först. Ser ut som en av dom fettknölar jag redan har ett par av runt ögonen och som jag någon gång ska våga ta bort med laser. Hoppas det här är en sån också.  Det värsta det kan vara är väl basalcellscancer. Man ska inte googla sånt här jag vet men... Avvaktar till efter helgen iaf om den inte blir större eller börjar värka.

Va mycket skit det finns!

När vi släppt av Tina åkte vi rakt över till Maxi, mjölken var slut och behövdes lite påfyllning av annat med.

Ramlade jag över en chokladsmältare som man även kan ha och doppa t.ex jordgubbar i, följde med 10 gafflar. Vi hade pratat om det där med chokladdoppad frukt på chokladbutiken men där hade dom bara chokladfontäner och en sån kände jag inte att jag behövde. Halva priset, d.v.s en hundring för den här gjorde inte direkt ont heller. Så gissa vad vi ska göra framöver   


Nu väntar lite roligheter flera helger i rad, det är flera födelsedagar, bl.a Cs, nonstopdans och kryss. Börjat se över kläder och tvättat ikväll. Bäddade rent också när vi (C) ändå var igång. Så ska strax lägga mig, nyduschad i rena lakan. Tog ju värktabletter igår och till natten för att klara idag, o attans va sjöblöt av svett jag var när jag vaknade. Så inatt blir det ingenting!


Så till vi hörs igen får ni ha det jättebra!   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards