Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2015

Knöl i ena bröstet

Av Neta - 31 mars 2015 02:50

Ja jag vet inte vad jag ska tro, en ärtstor hård knöl som syns utanpå men som defenitivt finns inåt också. Syns på huden som en vit upphöjning som är lite röd runtom, iaf när jag varit där och klämt.
C trodde det var en varfylld blåsa men det ser inte ut så heller. Har haft några konstiga saker förut som jag fick nån salva för. Men tycker inte det var så här. Har även tagit bort skinnvårtor som liksom varit lösa, den här är som fastväxt. Har knölar i ryggen som inte kollats upp men där det sagts från läkarhåll att det bara är fettknölar. Har inte heller rört sig på flera år.
Har inte googlat men är den kvar eller har växt efter helgerna får jag väl se till att någon tittar på den. Gjorde mammografi för inte så länge sen och dom såg ju inget, men å andra sidan syns ju inte allt där heller. Man kan ha kompakta bröst.

Som om inte det vore nog så var syrran på röntgen idag och dom hittade 2 frakturer på bäckenet. Inte underligt att hon har ont trots morfin. Hur hon kan gå, iofs få steg men ändå är en gåta för mig.
Det ska tydligen ha skett vid jultid men hon har inte ramlat eller så. Självläka ska det göra men hon får räkna med ont. Känns som hon inte behöver det här nu, kunde hon inte få må bra nu när dottern ska gifta sig i sommar. Hon har genom åren fyllt sin eländeskvot med råge.

Jag mådde lite tjuvtjockt i morse och det höll i sig. Fick springa på toa ett par ggr så tog det lugnt idag. Blev ompysslad av Elle. Var på väg ut för att få luft ett tag men det blev inte så. Bra nu iaf.

Fick ett konstigt samtal idag, någon som presenterade sig som Laila började prata om tiggare men eftersom hon inte hade uppgett någon organisation utan bara sitt namn så la jag på. Då ringde hon igen och jag blockerade numret. Då ringde hon på den fasta telefonen och när Elle svarade med sitt namn hade hon ändå sagt, jag måste prata med dig Agneta. Då la hon på också, E alltså. Vi har ju läst om mycket konstigt vad gäller samtal, hur dom spelar in o så.

E har gjort minikroppkakor till påsk idag, kompisarna i O-hamn har haft det med sig ibland och hon var sugen. Goda som 17 blev dom så jag snodde en och annan då hon höll på. Godast blir dom dock sen när man får steka dom från frysta.

L har varit hos sin bror till ikväll, idag hade det regnat in i stora verkstan där så dom hade fått lite att göra. Tur han var där och kunde hjälpa till.
Det har regnat här av och till med, men inte öst ner som det gjort där nere i sörmland.

C har jobbat idag,,dom hade först varit på möte i stan men sen hemma hos tjejen. Mamman där var så snäll och körde in henne till byn när hon slutade. Inte längre än att hon kan gå, tar nån timme kanske, men det blåste över slätten idag. L var ju inte hemma än.

Sen har vi letat som 17 efter en del dukar jag brukar ha så här års. Bl.a En stor grön avtorkbar textilduk. Fanns inte där den skulle och inte i tvättstugan. Till slut hitta vi den i en kasse, vet inte vem som lagt den så, vi hitta en del annat i den med..... Men det var tvättat iaf.

Men nu är kl i morgon igen! Förstår inte....
Godnatt/Godmorgon!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards