Mina ord och tankar

Alla inlägg under april 2015

Av Neta - 19 april 2015 15:40

Har man någon form av diagnos om man inte hänger med i det?
Om man tror på vad folk säger/har sagt men att dom sen gör tvärtom? Ska man glädjas med dom då trots att man är så förvånad så hakan hänger i knävecket? Att man märker att det dom sa så gravallvarligt och till och med med en tår på kinden inte stämmer längre, eller om det någonsin gjort det.
Vad är det för spel? Kan någon förklara det för mig?

Eller när man " i förtroende " får veta något om någon och märker att personen som anförtrott detta till dig ändå är " bästa kompis " med personen dom pratat om när dom ses eller hur bra dom är när denne skriver till till personen på facebook.
Jag fixar inte det. Vänder mig ist bort från den som anförtrott mig. Har hänt att jag märkt att den dom snackat goja om är hur trevlig som helst med om jag sen träffat den personen flera gånger. Då fattar jag ännu mindre det där snacket och hur man kan bete sig så.

Jag undrar vad jag har för diagnos som inte fixar att vara så eller inte kan bete mig så själv!
Är jag för rak helt enkelt som hellre säger som det är än låtsas att allt är bra?

Läskigt är det också att jag vet att en del som sysslar med det här kommer att hålla med mig, iaf officiellt!

Av Neta - 19 april 2015 00:37

Vi hade en fin tur, först till Kapellskär i vårsolen. Se alla blommor vid vägkanten och vid hus man åker förbi, i parkerna i Rimbo och dessutom se folk fixa vid sina torp. Finns en del efter den vägen. Dit är alltid mysigt, hem är drygt. :-D

Redan utanför terminalen mötte vi Roslagsdansaren nr 1 och ett par från 08. Inne mötte vi sen namnekompisen, en bekant från trakten och ett äldre par och deras barnbarn med kille. På båten sen ytterligare ett par st. Men så blir det när man har samma intresse.
Sen en man tror man är bekant med för det har man varit i många år tidigare. Så kan människan inte ens hälsa! Nej men slipp då!

Micke Ahlgrens är den orkestern vi dansat mest till någonsin, jag har känt Micke sen vi båda var unga och gröna, tror han var 16 och då borde jag varit 19 då. Han spelade ju först med Roynes i 100 år så där och dom for vi hela vårt kompisgäng i Ungdomsringen runt på. På den vägen är det kan man säga. Jag dansade min sista dans till dom, en låt på deras 20-årsjubileum med Göran, sen dess har jag inte dansat. Nu firar dom 25-årsjubileum så det är alltså i 5 år jag inte kunnat dansa.
När vi var på dom i Skultuna i december hade vi inte varit på nån kryss med dom på ett par år minst. Så nu var det iaf "bara" 4 månader sen. Men det spelar liksom ingen roll, man tar bara upp tråden då man ses. Lite mysigt faktiskt!

Blåste väl lite på havet idag, men inget man blev sjösjuk av. Golvet kom väl lite fortare för dansarna ibland bara. Fin underhållning, god mat om än lite dåligt kryddad efter vår smak. Potatisgratäng och pannbiff med lök. Lite räkor innan och god sallad till. Marinerade gröna bönor, vet ni hur gott det är?

Dagen gick fort och den dryga hemresan tog ju slut till sist. Böta får man ju göra för att man sitter still i samma ställning och för att man har skor och strumpor på sig en hel dag.

Då ser man ut så här! Tur det finns cortisonsalva. Väntar på att den ska torka in nu så jag kan köra en sväng med den mjukgörande också. En av sakerna min SLE ställer till med förutom inflammationerna i lederna. Huden torkar ut på vissa ställen. Har en torr fläck på hö underarm också, stor som en femkrona och lite på ena höften. Tror ni ja längtar till sommar och "hoppiskor" eller? Blir bättre då.

Väl hemma blev det lite TV och en sängfösare.


Så nu säger Gunnar och jag Godnatt!

Av Neta - 18 april 2015 00:18

Marie, Ingemar och Jonas i semifinal! Domarnas röster mot folkets och då drog Jonas Björkman det kortaste strået och Ingemars fru får diska en vecka till!

Ingen av dom här tre har ju kunnat dansa eller har varit dansare. Maries musikalitet och taktkänsla har säkert gett henne en fördel men jag tror faktiskt Jonas haft fördel av sin sport också, man måste vara mjuk i kroppen om man spelar tennis. Dessutom har han haft en naturlig taktkänsla som inte Ingemar har haft.
Många av er kanske tänker att Marie visst har dansat med A-teens, men gjorde dom verkligen det? Att vicka på rumpan och sträcka upp armarna samtidigt som man synkroniserar steg är inte dans för mig, men hon har lärt sig ta emot koreografi och fått in taktkänslan iom det. Klart det varit en fördel.

Tycker faktiskt att Ingemar gjort den största resan och unnar honom därför finalplatsen. Kommer att skrivas spaltmeter om att Jonas borde haft den i stället men det struntar jag i. Hade kanske helst sett Jonas i finalen mot honom men nu är det som det är. Ingemar vinner! det är min tro, "folket" kommer att se till det! På fredag vet vi!

Idag har det varit kallt här och ömsom grått och ömsom sol, lite regn då och då på det. Inga långa skurar utan bara korta. Blåst också.

Vi for in till stan, Elle ville ha skjuts till sitt bad och Leif och jag tog en fredagsfika på GC. Kvantum har det för 20kr, en stor, och då snackar vi typ dubbel mot normalt stor prinsesstårtbit och kaffe för 20kr. Mådde nästan lite illa och L fick ta det sista på min. ? han och jag gick sen ett varv på Clas Olsson, spontanköpte en vattenautomat med frysrör i, 3,7 liter.
Lite batteribyte på en klocka och ett varv på Åhle'ns hann vi också.
Hämtade Elle och for upp till Stenkakan för lite lunch efter att vi hämtat lite vårlökar till henne som hon hittat i nån skänkesgrupp på fejjan. Jag åt en inte så fräsch Räksallad, äggulorna var gröna och ruccolan mer än vissen. L fick en smaklös pizza men E var nöjd med sin kebabtallrik. Killarna som jobbar där är däremot otroligt trevliga och hjälpsamma.
Ett varv på ÖB, bl.a toapapper och lampolja. Sen in på Rusta där E köpte en skohylla som passar till hennes egen hatthylla som hon så klart tar med sig. Hon köpte även sovrumsgardiner i turkost, plupplast och silkespapper till flyttpackningen.
Hon fick första hyran på nya stället nu, men trots att hon skickade in ändringen direkt i januari så har inte nya bostadstillägget kommit. 1400 är en stor höjning då men som tur är har hon spart det hon kunnat nu när hon haft halv hyra. Men eftersom hon får ett rum till nu och en uteplats till vill hon ju handla lite med.
Hon har lägenheten från 4 maj, men får bo kvar gratis i sin gamla medans den nya totalrenoveras. Bostadsanpassning är ju inblandad där också.
Lite mathandling på det.

Ja sen hämtade vi Christine på hennes jobb, åkte hem och gjorde pizza, den andra idag för L men min var iaf inte smaklös.
I morgon åker vi en dagskryssning, ska bli kul. Vi har inte varit på Rosella på länge nu. Lite blåst får vi räkna med, men bara ca 8 skm. Känns väl ändå på den lilla båten.
Det sägs att vi ska få lite värme nu från söndag! Hoppas på det då eftersom vi ( läs jag ) vill kunna börja med böket snart ?

Ja det var lite för nu, ska väl lägga mig hyfsat ikväll, sov inte mycket i natt. Nattinatt!













Av Neta - 17 april 2015 00:48

Senaste veckorna har jag letet som en galning efter en äggskalspelargon, den har en blomma som är både fläckig, randig och prickig samtidigt kan man enkelt uttrycka det som.

 

Peppermint twist, en av dom som mina kära inte vattnat i vinter. Finns ingenstans och jag började bli lite småledsen över det.

 

Men så hittade jag den här på Tradera, Divas Raspberry Ripple så ev får den kompensera, iaf så länge.

 

Såg denna på Tradera också, Mallorca heter den, la den i minneslistan så får vi se sen. Otroligt fin.

       

Det här är dom som kom från Odla.nu Fireworks (stjärnpelargon) Moonlight Lady ramona, Mexican Tomcat (hängpellis) och Appelblossom Rosebud. Dom 2 sista har jag haft förut.

   

Dom här köpte jag på mässan, Kathy och Wilhelm Languth (Herrgårdspelargon) Skulle vilja ha en brokbladig med rosa blommor också.


Jag vet inte varför jag är så förtjust i pelargoner, har inget med barndomen och göra iaf för min mamma hade inga vad jag minns, inte mormor heller. Där var det Fuchsia, Flitiga Lisa och Saint Paula i fönstren.

Farmor hade Browallia, Blomsterlönn, Blomsterbjörk och en gigantisk Bouganvilla. I sina balkonglådor hade hon bara Dahlior.

 

Fuchsia är jag också förtjust i, speciellt en som heter Dark Eyes, det är en tredubbel mörkt blå med röda kronblad. Hoppas jag hittar den eller en annan blåröd som inte är häng.

 

Dom här är iofs också fina.


Jag åkte aldrig med in till dansen idag, tror L hade kul iaf. Men han kände sig lite orutinerad.

P-H hade varit bra, förstärkta med dragspelare till gammeldansen. Deras gamla basist Jörgen hade varit där också men mest stått och lyssnat. Nu börjar jag längta till kryssen i slutet av månaden så jag också får höra dom. Känner mig inte bekväm på dansställen längre, bättre på båtarna där är det på ett annat sätt. Båt ska vi åka på lörd med, men bara över dan. C jobbar i morgon så vi bytte dag.


Fick ett bluffmail idag med Elgiganten som avsändare, som en orderbekräftelse. Lite läskigt med så riktig avsändare som elgiganten.se men som tur var drog jag öronen åt mig. Visste ju att jag inte beställt nåt så klart men tänkte om någon beställt i mitt namn, sånt hör man ju också om. Men jag gjorde faktiskt en polisanmälan på mailen också just p.g.a avsändaren och tog så klart kontakt även med Elgiganten. Annars har jag mest fått från banker, företag och Itunes, de senare 8 st i förrgår och 5 st igår, alla med olika avsändare. Sen alla dessa spelbolag som tycker man ska gå med, jag Klixar ibland på datorn men i övrigt har jag aldrig spelat ett spel. Inte ens TV-spel sen E låg på sjh för 20 år sedan.


Vad tycker ni om sånna som vänder kappan efter vinden? Som kan älska dig ena dan och sen är du inte vatten värd andra dan. För att så småningom svänga igen. Finns en annan benämning också, Energitjuv. Enerverande människa iaf.

 

Under flera år la jag ut kaffe på rabatterna för att katterna inte skulle skita i dom, nu förstår jag varför vi aldrig hade Kajor här då fast vi haft bo i skorstenen. Jag har aldrig sett någon död fågel här heller. Men tipset jag fick av namnekompisen verkar ju stämma iaf. Men nåt kafferep blir det nog inte ändå, dom har ju ungar nu snart.


  Dags att sova! Natti.


Av Neta - 15 april 2015 22:59

 

Elle och jag åkte en sväng ner till badet på dan idag, har varit sol ungefär till 14, sen molnade det på ett tag men sen såg jag ikväll när jag satt i soffan att den lös igen, 14 gr har vi haft som varmast på em.


E jobbar ju hemifrån vissa dagar nu håller hon på med en verksamhetsberättelse. Men hon behöver ju rast också så idag for vi ut i solen.

Åkte övre vägen efter att ha träffats vid affärn, hon hämtade paket till mig först för jag vill inte åka in i affärn med scootern.

Jag kunde konstatera efter att ha åkt Nordstigen dit och sen när vi for tillsammans att det är rasande fint i trädgårdarna nu. Scilla breder ut sig som mattor, vårstjärnor och krokus också. Namnegrannen mitt emot har jättemycket vårstjärnor växer praktiskt taget i asfalten nedanför sin mur. Mina scilla och porslinshyacinter breder också ut sig. Det är så himla fint överallt.


Hittade vitsippor nere vid sjön, va tvungen att ta kryckorna för att komma åt dom i slänten och naturligtvis halkade jag till och gjorde illa mig, fattas bara vore ju inte jag annars.   


Vårlökarna i buketten snodde jag 3 st på Es gräsmatta.


 

Badet ligger bara och väntar på alla friluftsdagar som ska firas här i maj och på alla badare. En familj satt precis i strandkanten idag och hade grillat korv, 2 små pojkar fick överlyckliga vara i vattenbrynet i sina stövlar och galonisar jag hörde dom sa att dom fiskade. Äventyr för de små.


I dikena och i skogen bredvid vägen är det öar av violer, blåsippor och en o annan tussilago. Syns inte så mkt vitsippor så än men det exploderar väl efter helgen ska ju bli 17 gr på söndag.


Det är Körsbärsblommens dag på lörd i Kungsan men då ska det som det visas nu iaf bara bli 10 gr så vi åker nog upp sönd iaf. Blir väl inte fullt så mkt folk då heller. Hoppas kunna träffa en kompis från 08.



P-H spelar på Fyris i morgon em och L funderar på skippa träningen på sjh och åka och dansa ist. Gör han rätt i tycker jag, få se om jag åker med kanske. Beror på dagsformen.


Pelargonerna från Odla kom idag och är nu planterade, satte Dahlian och Femöringarna också och planterade om en del växter. Inte så smart med en värkande axel men skönt att få det gjort också. Nu är det bara att hålla tummarna för att allt tar sig. De röda brokbladiga jag köpte på mässan blommar redan.


Märks att Sverige är avlångt nu, man ser försommarbilder från skåne och snöbilder från norrland och allt där emellan på Facebook.   


Men nu avvecklar vi den här dagen tycker jag, snart midnatt. Natti natti!





Av Neta - 13 april 2015 23:17

Vaknade alldeles darrig idag och den enda orsaken jag kan se till det är mina klådstillande tabletter. Vaknade vid 3-tiden i natt av att jag låg och rev mig på ett ben. Så jag smorde med kortisonsalvan och tog en Tavegyl. Somnade som en stock efter nån timme och vaknade 6 timmar senare, så länge var det länge sen jag fick sova. Men som sagt så darrig!
Var iofs väldigt länge sen jag tog en sån tablett och jag tar den inte samtidigt som en värktablett, inatt hade jag iaf ca 4 timmar mellan. Tog voltaren vid 23 och den här vid 03.
Har ju sen bara en ganska svag blodtryckstablett, det är ju bara lätt förhöjt. Inget som ska påverka varann.

Inatt ska jag bara ta Tavegyl så får vi se vad som händer. Slipper jag klådan i eksemen så får jag ju sova iaf. Axeln har varit hyfsad idag som väl är.

Åkte in till stan idag och diverse pelargonställen för att försöka hitta en "Peppermint Twist" men fanns inget alls. Däremot hittade jag en limegrön Julros och lila Femöringar på Blomsterlandet. Dom hade ju Pelargonveckor men inte var det nåt särskilt, lite Mårbacka och Årets sort, för övrigt inget särskilt. Fina färger och så iofs.
Då hade dom lite bättre urval på Plantagen, där fanns både Tulpanpelargoner och Rosenknoppsdito med Mårbacka i flera färger. Men inte en äggskalspelargon där heller.
Ska försöka ta mig till Torsåker nästa vecka och se på specialbutiken där. Är ju några mil men kan ju vara kul bara att få komma dit. Tänkt det länge.

När vi gick inne på Plantagen idag så hörde vi plötsligt ett himla liv, tog en stund innan 2 småkillar hjälpte oss att fatta vad det var. Hagel

Elle som hade suttit kvar i bilen tyckte det var läskigt mycket.
Köpte mig i alla fall en orange-lila viol. Har haft precis den här förut, plockade frömav den och hade i flera år. Tänkte mig det igen nu.

Idag blev jag också totalförvirrad på en person. Fattar ingenting av vad hen menar. Vet iaf att jag inte gjort något fel.

Fick en fråga om varför Malung är så viktigt. Jo för att vi varit där ca 10 år i rad nu, ibland bara några dar och ibland hela veckan och att vi där under den veckan träffar och umgås med en del vänner vi bara träffar där. Vännerna är utspridda från Landskrona i söder till Luleå i norr, så annars är det Fb eller telefon som gäller. Där finns ju också det vi gillar bäst ca 4 timmar X 2 varje dag.
I år blir det alltså inget ( om vi inte vinner några pengar) men vi överlever nog. Tjejerna vill ju på bröllopet och då får dom det, å vi hänger med.





Den här bilden lånade jag från Kungsans Facebooksida. Inte fullt utslagna ännu som sagt. Så häftigt.

Nu ska jag gå och plocka lite innan sängen väntar!

Av Neta - 12 april 2015 21:58

Utan att jag vet att jag överansträngt axeln har värken plågat mig nu sen igår och för att jag absolut inte ska kunna slappna av sticker och hugger det i eksemen på benen som är sämre än nånsin nu. Det ser ut som jag byter hud. Tog på 3/4-byxor idag för tänkte det var bra att lufta kanske. C hjälpte mig efter duschen i morse också att gnida hårt med en handuk så det som är flagigt ska försvinna.

Händerna klarar sig bättre nu iaf, några fingertoppar som har spruckit men handflatorna är fina.

Försöker att inte riva på benen men ibland går det inte, fick tips om att lägga gurkskivor på klådan och det hjälper en stund iaf.

Så klart somna jag på axeln igår och vaknade stel som den värsta istappen, höften värkte av den ovana sovställningen, foten värkte också och eksemen kliade.

Jag vet att jag lever.


Axeln är ju en gammal skada sen jag ramlade på den hos sonen, minns inte vilket år men måste vara bra många år sen nu. Gör sig inte alls påmind ibland men sen kommer det sånna här perioder. Gick inte till doktorn med den förns efter några veckor för jag trodde det skulle gå över. då hade jag en spricka men den skulle ju självläka och jag skulle vila armen. Det hade jag ju inte gjort innan för hade för mig man skulle hålla igång. Det är väl dom böterna jag betalar nu.


Annars då? Ja våren är ju på väg, det läggs ut bilder som aldrig förr på blommor och en o annan huggorm. Jag har tagit upp växterna från tvättstugan och ställde ut allihop direkt, men har koll så jag kan lägga på fiberduken. Vi har ju vinterfönstren kvar än och skulle det bli frost blir det inte det däruppe iaf. Har dom högt med.

Har inte hittat några femöringar på nätet men vet att Blomsterlandet har, finns ännu ett i stan nu precis där vi kommer in om vi tar motorvägen. Perfekt, ska lura dit L i morgon för det är pellisveckor nu.


Jag är förvånad över hur lite vi hör av hyresgästerna, va tvungen att kolla idag men jodå det är bo där. Hör mer av grannens 2 hus bort. Vi har iofs en dörr på altan till baksidan så det är väl den som tar bort ljudet. Har iaf räknat ut att om dom börjar ruva den här veckan så ska ungarna vara utflugna till midsommar. Dom brukar ju flytta då. Hoppas på det.


Helgen har annars varit lugn, fick ett litet spontanbesök av Elle igår som ville byta jordgubbar mot ett batteri hon behövde, pappa är bra att ha då.   Hon har en sladdlös termometer o timer för mat som tydligen äter batterier. Gulligt att hon köpte med sig jordgubbar. Hon åkte på scootern och ska ta den till jobbet i morgon också. Snart ska hon sälja sin för den är lite klen för henne. Är på G att hon ska få en liknande min från kommunen också.


Jag bara älskar min, mest i uppförsbackar   det är som att kunna cykla igen och så skönt att kunna sticka ut själv. Synd att man inte får så mkt motion bara. För det hjälper inte att jag åker i spåret va? Det är ju där vitsipporna finns.

Hoppas det här nedrans eksemet blir bättre snart så jag får bada och simma igen. Tänkte försöka få hop några tanter och simma med i sommar. Åker man ner tidigt får man nog plats bland badarna. Annika skulle se om hon kunde ha lite vattengympa härute i sommar, tro vi kan få hop några stycken. Hon skulle isf ta betalt per gång, det är ju jättebra det.

Förr simmade jag ofta över sjön och tillbaka från lilla badet, ja inte ända fram för det är ju tomter där på andra sidan men nästan. Vete 17 om jag skulle våga det nu, inte utan följe iaf. Vid stora badet simmade vi ju till ön förut, men då var vi fler.


Nu till helgen räknar dom med att körsbärsblommen ska vara helt utslagna i Kungsan. Då åker vi ner om det är väder, är det inte väder åker vi Rosella, ja inte om det blåser, men MA spelar och tror många vi känner ska åka. Kan ju va mysigt att ta en lunch i Norrtälje innan, gillar den stan. Men hoppas mest på Kungsan. Å innan någon skriver att MA spelar på fred också kan jag upplysa om att då orkar inte L, han fixar inte 2 dar längre. Sönd är vi upptagna ändå lite lagom på hemmaplan.


Vi har iaf bestämt oss för att gå på bröllopet så nu letas det klänningar. Suger som 17 att missa Malung för vi har nog roligare där men ibland går plikten före. Råd med båda har vi definitivt inte med en kuvertavgift på 350 kr/skalle. 1400 för oss! Blir ju jag som får betala för tjejerna, E har ju inga 350 kr över på sin pension nu när hon får en ökning av hyran med 1400 och C har inget studiebidrag på sommaren, ska jobba men har inte fått lön än då. Kläder på det sen. Jaja men nu fick vi ju lite tillbaka på skatten allihop så vi går väl då.


Ingen direkt planering av sommaren annars, jag ska absolut upp till Dalarna men blir väl Leksand eller Rättvik då. Men spar det gärna till aug när de flesta semestrar är slut. Mysigast då och varmast i vattnet.  Ullared i maj eller sept? Visar sig när det blir och då gör vi väl västkusten några dar också.


Nej nu ska jag göra en raid i huset innan jag avvecklar dagen!

Hörs en annan dag.




















Av Neta - 10 april 2015 23:42

Jodå nu finns det Kajor i våra träd också och det var väl väntat. Men vi kan inte göra så mkt åt det mer än att ligga på kommunen. Träden är högre än huset och L kan ju inte klättra upp och såga numera tyvärr. Åldern tar ut sin rätt. Vill egentligen inte ta ner dom heller, träd är bra för miljön och för oss ger dom skugga och svalka på sommaren. Det enda jag skulle vilja ta ner är granen, eller iaf skala av grenar nertill i hushöjd så vi får lite ljusare, den tar bort mycket ljus.
Kajorna började bygga hos oss tidigt i morse, vi stör så mkt vi kan men riva bona kan vi tyvärr inte.
Vi som skrev på listorna förra året får ju ligga på så kanske vi slipper dom nästa år.

Du som kommenterat det förra inlägget och påstår att du är min granne. För det första var inte så himla feg, våga stå för vem du är!! OM du nu bor här vilket jag betvivlar om man påstår det du gör.
För det andra har du fel, vi har Råkor också men inte alls så många som Kajorna. Sen finns Kråkor och Duvor med.

I morse vaknade jag av en smäll, hörts flera smällar sista tiden och dom är nog i avsikt att skrämma bort fåglarna. Vi pratar ljud som av starka explosioner. Det hjälper inte ett smack märkte jag, fåglarna blir upprörda några sekunder bara. Däremot kan nog andra djur både vilda och tama bli livrädda. Jag tycker det är onödigt.

Haft en underbar dag här idag så vi har varit mycket utomhus, mest i stan. Hann tyvärr inte ta någon mjukglass, det längtar man lite efter sånna här dagar.

Tog upp alla lökväxter från vinterförvaringen i morse, ja dom som var kvar. Märkte att L tömt Dahliakrukan i höstas, jag hann väl inte riktigt med där. Så köpte en ny knöl idag, Dahliaknöl alltså :-p
En rosa med flockblommor och som bara blir 65 cm. Kul med något nytt.

Mina ben gjorde mig nästan galen i natt. Tror jag smorde 5 ggr och jag vet att det inte är bra egentligen men jag blir smått desperat, längtar till solbehandlingarna men får väl börja själv med vårsolen kanske. Nu ska jag ta en klådstillande till i natt. Få se om det blir bättre, dom ser brännskadade ut nu så flagar huden av. Är så himla torr om händerna också.

I helgen ska det bli fint i morgon iaf, kanske blir det utomhusmatlagning. Wok eller grill det får vi se. Börjar snart bli dags för rose'säsong med ju. Härliga tider! I sommar får man väl läsa ljudböcker och lyssna mycket på musik på altan så man står ut att vara där.

Det går trögt med att fixa inne, nu vill han vänta till juni. Jag protesterar, blir så mkt annat då med flytten o.s.v vill inte ha det så här på altan till dess heller, nu kan vi ju bara sitta vid bordet ut mot framsidan och jag vill inte ha kvar vinterfönstren så länge heller. Blir ju rena växthuset därute.

Nu ska jag avveckla den här dagen. C är hos kompisen på andra sidan åsen men tror hon får skjuts hem. Kompisen har nyss tagit sitt körkort och tycker det är kul att köra.
Vi åt Hawaiiburgare ikväll så det finns inget att ta reda på i köket heller.

Ha det!



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards