Mina ord och tankar

Alla inlägg under maj 2015

Av Neta - 22 maj 2015 00:26

Hade lång startsträcka idag, gick upp halv nio men va trött o seg. Tog en stund innan jag kunde stå o gå idag med. Orkade inte ens göra frukost förrän C kom upp betydligt senare men hon jobbade sent så hon var trött.
Väntade hem L o E vid lunch senast, han kom vid tre. Då hade vi bestämt oss för att vi ville upp till Tierp fast det småskvätte lite mellan solskenet. Vi hällde i han lite kaffe och lovade köpa chokladbollar och så kom vi äntligen iväg. Mötte en skur på vägen upp men det var nästan försommarkänsla då vi gick på marknaden. Såg folk i både shorts, 3/4-are och klänning.
Den är inte stor Tierpsmarknaden, men den är på asfalt och inte kullersten som inne i Uppsala. Behöver jag säga att jag inte gillar kullersten? ;-D
Vi parkerade vid Hemköp, tog ut kontanter på vägen och gick bort till marknadsområdet.

Det första vi såg var Junis kryddor, jippi! Har ju haft lite problem med hur jag ska få tag på beasåsen. Jaaa, jag gör den på pulver och smör, finns ingen bättre nämligen.
Soppåsar och plastpåsar och till min lycka stod Lerox där med så jag fick mer 1/2 l fryspåsar. Tunnbröd både hårt o mjukt, lite godis och så chokladbollarna. Köpte så himla bra strumpor med lös resår på Ullared då vi var där, nu hittade vi samma, 3 par för 65kr! Det gjorde inte ont nånstans kan jag säga. När vi kollat in allt gick vi till bilen via systemet, köpte 3 alkoholfria persikoskumpor till dito Sangria, ja persikosangria, inte alkoholfri. ;-)

Vi skulle även till Lidl, här duger inga andra frysta köttbullar än Enebackens. Ja mina förstås men jag fixar ju inte alltid det. C o jag gick medans L tog bilen med alla grejer. Så härligt stt få " gå" med solen i ansiktet. Lite mer än köttisar blev det väl och sen hem och göra soppa som intogs till Halv 8.
Kollade kändisbagarna och lite halvhjärtat på eurovision för att Måns va med. Kul att han kom till final iaf.

I morrn blir det nog lugnare, hann ju inte plantera idag eftersom kogödseln kom hem så sent och C o jag ville vidare. C kryssar i morrn men bara över dan. Tänkte åka med först men vi åker ju Birka på onsd. Samma som spelar då.
Nu avvecklar jag den här dan o visar mina fynd :-D

Gonatt!

Av Neta - 20 maj 2015 23:34

Vaknade med huvudvärk och kliande ögon, det är väl av allt som händer ute kanske. Tog en allergitablett innan frukost och la mig en stund efter.

Men jag blir som en zombie av den där tabletten och dess "syskon" precis som jag blir av åksjuketabletter. Eftersom det känns värst i ögonen tänkte jag att försöka skölja med kokt avsvalnat vatten ist. Läste någonstans att det hjälpt en annan och är väl värt att prova.

Nu klippte L gräset idag så jag gick inte ut, fint väder men inte så varmt. Hoppas det lagt sig lite till i morgon och att ingen granne klipper då. Har en del jag vill trycka ner i "lökslänten" så hoppas han kan göra det.

Han ska va taxi åt E först iaf och sen ska han åka o köpa kogödsel så jag kan göra min blandning på jorden. Nu åker allt ut, iaf till altan orkar inte ha det inomhus. Ska också försöka komma iväg o köpa Stjärnöga till utbyggnadens lådor.

Amplarna spar jag lite på, vill till Landquist o kolla va dom har, har en kupong på 20% där.


Fick ett trevligt eventinbjudande på Fb till sonen på lörd   hade fått det innan med. Sen blir det fest, dom har ju fyllt båda två, i sept med sprit och dans stod det. Ojdå! Är i Ramsta så det blir nog inte så farligt med det, folk kör väl.

Dom hade ju sitt bröllop där också och det var trevligt. Festfixare är han ju och har så varit i klubben ganska länge. Men slutat nyligen tror jag, men hans fester är omtalade för att dom är roliga. Senast hos Bosse o Annika sist fick jag höra det som så ofta förr "Jaså är du hans mamma, ja han är en trevlig prick o kul fester fixar han" Dom undrar ju iom namnet. Nu var det en gammal kompis från dansbanorna som börjat vara ute igen efter att hans fru dog tragiskt i ALS. Bor granne med Granebergsparken så det låg väl bra till att gå med i klubben.


Idag kom Es diskmaskin, men förutom kostnaden för den får hon betala en månadssumma i 6 år för att Uppsalahem kopplar in den. Men då står dom för rep efter ev vattenskador som kan bli av det. Är väl säkert lika med tvättmaskinen med då? Nån som vet? Men hon måste ju ha det så det är väl bara betala och se glad ut. Man kan göra det själv och anlita sitt eget förs.bolag, men det verkade så flummigt o med en massa regler hit och dit med.


Nej tröttheten sitter i trots tuppluren, ska försöka lyssna på kroppen nu.   








Av Neta - 19 maj 2015 21:38

Idag skulle vi snabbt in och handla det vi behövde sen hem och ta emot Elles diskmaskin och L skulle greja ute, klippa gräset bl.a
Men så såg vi ju på facebook i morse att det skulle vara halva priset på speglar, tavlor och husgeråd på Återbruket.
Vad behöver E? Jo speglar och fler tavlor, hon får ju fler väggar nu. Husgerådshyllorna där vet man aldrig vad man kan hitta för något i. Gjort många fynd genom åren på keramik och glas framförallt som varit designgods. Oftast vet dom ju inte vad dom säljer.

Vi åkte dock först in till Ulva, dit vi hade ett ärende. Sen en snabbis in till MM, E skulle köpa lasyr till altanmöblerna. Lite utöver det blev det, mest ätbart.

Innan vi åkte hemifrån var jag tvungen att fota grannens spireor, jag har två egna på baksidan men det är lite maffigare med hennes, så glad över utsikten när jag grejar i köket.
Fint med maskrosorna i gruset med. :-)

Fin utsikt här också.
Men tillbaka till Återbruket, hon har ju redan hittat en praktiskt taget ny bäddsoffa till sin 2-sits och ett fint skåp där förutom småsaker som en fönsterlampa t.ex
Den spegel hon har nu är en sån från Ikea man sätter med klips och lim och sätter upp i sektioner. Hon kan ju inte gärna ta med garderobsdörren den sitter på. Nu ville hon ha en lång och en rund eller oval. Den långa ska hon ha i klädkammaren på insidan av dörren. Blir lite av Walk in closet där.
Vill hon spegla sig innan hon går ut öppnar hon bara dörren.
Den andra som hon ville ha rund eller oval ska hon ha i sovrummet ovanför ett smalt bord eller kanske en vägghylla som hon kan sitta vid. Hon har ju inte jättebra balans och får dessutom ont när hon står. Blir lite toalettbordskänsla.
Hon hittade både ock, hon kanske behöver måla ramarna. Hon hittade dessutom en fin stor tavla, och en tekanna i blå stengods som knappt såg använd ut. 2 vita hyllor att ha ovanför arbetsbordet också. Hon betalade inte ens 100 kr för alltihop.
Jag hittade ett fat med handtag jag ska ha som skalfat för den stora summan av 8 kr.
Alla böcker var gratis idag med och Christine hittade en på engelska hon ska läsa.

Hon har nu fri tillgång till lägenheten, visserligen ska dom måla badrummet bestämdes det vid besiktningen idag, men vi kan få bli av med soffan i vårt vard.rum, så vi kan sitta vid matbordet där igen.

Bilen blev ganska full nu.... Så L körde oss till Citygross och åkte sen hem med grejerna.
Vi käkade, en sallad förstås och väntade där.
Storhandlade verkligen! Typ allt var slut.... Det stannade på 1700 spänn....då var det en del mat med.
Sovel,alltså. Något onödigt eftersom vi firar Cs namnsdag idag. ;-D

Hem och alla var verkligen urtrötta. E fick vila men L o jag tog reda på allt med hjälp av C som sen lagade middag medan jag förpackade lite köttfärs mm.

Vi gjorde ett nyttigt fat och åt...lasange. Hade melon med. Dom har nektariner nu, men 39 kr för en korg med 5 st i, där gick min gräns.
Nu är C på kören och E hemma, hon ska jobba i morgon. Blir både lunch och middag med biskopen i församlingen i morgon då han är här på inspektion. Då får hon jobba extra o pengar behövs ju nu.

I morgon blir en utedag hoppas jag, blev ju inte det på em som vi tänkt. Började regna med.
Ha det bra så länge!

Av Neta - 19 maj 2015 02:02

Igår regnade det i princip hela dan, så det blev en riktig soffhängardag. Kom på att det var lysningssöndag för prinsen och Sofia mitt i frukosten och såg på twitter att det var direktsändning. Fast när vi slog på TVn var det Crocodil Dandee. Kollade igen och då var det ju så klart på webben. Innan vi fick igång det på TVn så var det nästan slut, såg när kungligheterna gick in i kyrkan o sen var det ju mest snack.
Kollade klart på CD ist, nåt skönt att vila ögonen på var det ju iaf.
Ja sen blev vi kvar i vard.rummet Elle ringde och ville bli hämtad, skulle fixa nåt här, skriva ut och så. Så då fick vi ju lite sällskap men bara en stund. Jag gjorde lite datajobb jag hade låg över mig och det var ju skönt att bli av med. Kom på att jag skulle ha en salladsvecka den här och la ut salladsrecept på matbloggen, tänkte lägga ut 14 så det blev lunch och middag hela veckan men så tänkte jag att jag kan ju lägga in några extra, så det blev rätt många :-D
Ja sen fixade vi mat, L ville se Mästarnas mästare vilket jag tycker börjar bli tjatigt så jag fixade lite i köket.
Christine kom hem vid 22-tiden och hade så klart massor att berätta. Vi kom isäng lite sent och jag skulle ringa och boka om en tid mellan 8-10. Som vanligt när det är något så var det tji o somna.
Vaknade som tur var ändå av L som gick upp och skjutsade Elle till församlingshemmet och fick samtalet gjort.
Sen tog jag tidningen och la mig, somnar så klart som en klubbad oxe och vaknar inte förrän strax efter 11 av en massa sirener. Det hade smällt mellan en lastbil och personbil med släp såg jag på facebook sen.
Då blev det bråttom, E skulle jobba till 13 och vi skulle hämta henne för att åka in till Chilli och Ikea.
Ja sen har dagen gått i shoppingens tecken för E. Hon får ju ett rum till nu och behövde lite förvaring och småsaker. Kollade även efter en hallbänk och en fåtölj. Jag hade inte varit på Chilli på flera år och blev lätt chockad över utbud och hur stort det blivit. Vi suktade över mkt där allihop.
Ikea sen där vi startade med lunch, sen gick vi båda våningarna. Avslutade med kaffe och mjukglass. Jag köpte en kudde på fyndet och servetter, E desto mer.
Sist var vi på Jysk, där fanns det snygga hallbänkar men dyra tyckte vi. Hon ska även ha förvaring i badrummet, så vi kollade sånna höga hyllor. Hon köpte iaf en klocka till som har urtavla åt två håll. Då ser hon från både hall o vardrum sen.
Vi stängde det stället och nu var blodsockret inte bara i tårna utan under fotsulorna. Sushi i hämtform och så hem, kollade på Halv 8 och Ernst medans vi åt. E åkte hem och vi tog det lugnt sen. Jag betalade medicinräkningen med 2 min till godo på förfallodagen :-D "inte en sekund för tidigt" Skrev ett Grattis i Johnnys profil på Fb, han fyller 40 idag, men vi firar honom på lörd.
Ja sen kom jag på att jag inte bloggade igår så då gjorde jag det och nu ska jag sova.
Vi ska in och handla mat i morgon, det är slut på typ allt! Vi hann inte idag. Frukten är slut och det får den inte vara. Längtar nu efter nektarinerna, hoppas dom finns.

Ha det bra så länge!

Av Neta - 17 maj 2015 02:57

Jag börjar bli lite stressad, gullvivorna och förgätmigejen har snart blommat ut, löjtnanshjärtana är som finast. Tulpanerna står på parad, liljekonvaljerna blommar. Aklejorna slår ut närsomhelst, körsbären slog ut idag och häggen blommar för fullt.
Å så kan man knappt va ute utan långkalsonger, i natt som var hade vi ytfrost, inget som tog några blommor men jag höll på frysa häcken av mig i morse. Kändes som en tidig marsmorgon.
Jag kan räkna gångerna vi suttit på altan hittills i år på ena handens fingrar. Vad är det här? Jag vill njuta av mina blommor.

Den här bilden kom från Christine i morse

Och denna

Tyvärr också den här. Det var visst blött därute på Alvaret. Hon var inte glad då dom inte skulle hem sen utan besöka både Solliden och Borgholm, äta middag ute på kvällen. Inte ett ställe var öppet i Borgholm heller så hon kunde köpa nya.

Dom torkade ju och hon hade försökt gnida av dom så mkt det gick.

Hon blev tydligen inte motad i dörrn på finkrogen heller för den här bilden kom. Kolla rädisan ;-D
Men lite snålt på tallriken va?

Hon blev visst Hertigginna på Solliden med.
Här har varit soligt men kyligt, gick iofs upp till 15 gr, men mulnade på sen på em. Nu sent ikväll började det regna och jag tycker jag hör blåsten med. Ska regna hela dan i morgon. Vi har tvättat lite men inte anträngt oss så mkt mer. Jo vi gjorde lite matbröd med.
Elle var hemma idag, vaknade med huvudvärk och somnade om. Ville inte gå ut sen. Vi har suttit vid varsin dator och kollat badrmshögskåp och fåtöljer, kollat på tradera och andra sidor. Skickat länkar till varandra.
Jag stekte ett par fläskkotletter och rösti, gjorde en bondsås till och tinade lite sparris. Lyxade till,med både romrussinglass och punch till fikat, det var ju så grått och trist ute. :-D

Ja sen har det inte hänt så kt mer.

Av Neta - 16 maj 2015 02:06

Inte vet jag om jag sov så överdrivet mycket men kände mig " så där" när jag vaknade. Åt ju pencillin till för bara nån dag sen o kom på att det kanske inte räckt. Men det lär väl visa sig.

Åkte till Elle, hämtade henne o så åkte vi upp till lägenheten med lite småsahker. Jag hade ju inte sett tapeter och färg. Vilken skillnad, då är ändå gamla köksluckorna kvar och dom är äckliga, inte ordentligt rengjort inne i skåpen heller. Men det får dom ju göra innan hon flyttar in, tar 6 v o få nya luckorna. L kunde dock inte hålla sig idag utan tog ner lampkuporna i köket, har aldrig sett nåt så skitigt tror jag. Feta av års mat och nikotinos, men han fick dom rena iaf och det blev ett helt annat ljus i köket sen. Konstigt att målarna satte upp dom igen, eller så har dom lyckas måla runt. Va iaf ingen skarv. Väggfärgen är bruten cappucino o så snygg! Luckorna blir ju några nyanser mörkare sen.
Halltapeten är urfin, ljus med grå lövslingor. I vard.rum och sovrum är ju tapeterna mönstrade vitt i vitt och ljus silver i vitt. Så fina.

Dom hade klippt gräset och klippt av aklejor, prästkragar, den lilla violen och de vita förgätmigej. Men vi såg resterna så ska nog lyckas fixa det.
L fixade lite med en garderob också innan vi for därifrån. E var ju där i morse med.

Hon har en annan granne som precis som hon hade kontrakt från 1 maj på en lägenhet i huset mitt emot henne. När han skulle hämta nyckeln så hade dom inte lämnat in den. När dom åkt upp till lägenheten från U-hem så hade inte föregående flyttat ut. Så nu måste dom avhysas med kronkalle och hans renovering är jättemkt försenad. Tur hon slapp sånt iaf. Vet inte om dom inte förstått att dom var uppsagda, inga svenskar.

Kl var rätt mkt då vi kom hem så det blev en snabb lättlunch med sill o ägg sen slappade vi lite och tog faktiskt en liten fördrink innan vi lagade middag.
Testade vitlöksostfyllda och baconlindade champinjoner idag och "satan i gatan" så gott det var. Det har vi inte gjort för sista gången.

C har haft ett helt annat väder nere i Kalmar idag, hon skickade lite bilder.

Så fint men trodde nog dom skulle vara lite mer före oss. I morgon ska dom över till Öland hoppas dom får lika fint väder då.

Nu är jag lite trött i ögat så avslutar här, nytt inlägg i matbloggen också.
Kram och Godnatt!

Av Neta - 15 maj 2015 00:30

Nej missuppfatta inte det där nu. :-D
Det var väl väntat men fy satan va ont jag hade. Hade det redan efter ÖB då jag satt fel och sen fick jag ju skrutta runt själv på Maxi så det blev ju inte bättre precis. Då tillkom handleder, tumgrepp och den sen tidigare skadade axeln också. Jag fattar inte hur ett tumgrepp kan värka så bara av att köra rullstol, då är ju min lättrullad dessutom.
Försökte hålla mig varm under täcket i natt, det är bara det att när jag somnar så sparkar jag av mig det mesta, är ju varmblodig av det tattarblod jag har i mig. :-O
Sov inte mycket heller och hade flera sendrag. Mådde fysiskt illa när jag kvickna till så ont hade jag. Försökte somna om med nya värktabletter men det gick inte. Ville ju på spelmansmässan så gick upp till slut och åt frukost men var så darrig att det kändes som jag skulle svimma. L åkte iaf så hon hade nån där, hennes faster och farbror var där med.
Nu har dom precis landat i Kalmar och hon har skickat lite bilder under dan. I morgon ska dom åka över till Öland. Lite avundsjuk på henne, vill ju också till Öland!
Jag gick o lade mig igen strax e 10 och sov till 13. Behövde det! Har sen haft Elle här hela dan så vi hjälptes åt med mat o så. Varit tung i huvudet och svettig i hårbotten hela dan, skum känsla. Blir så numera av värktabletter, behöver ju annars inte ta dom när jag "sköter mig"

Inte gjort så många knop mer än suttit vid köksbordet och fixat med mat, gjorde tzatziki, sallad och sparrissoppa till förrätt. E gjorde vitlökschampinjoner, skalade vit sparris och marinerade köttet. Sen hjälptes hon o L åt att steka o fixa. Hade som tur var färdiga potatisbakelser i frysen från Lidl, urgoda med tomat och mozzarella. Bara att köra in i ugnen.
Har alltså inte varit utanför dörren, men i morgon ska jag försöka ta mig upp o kolla hur det blev hos E med färg och tapeter. Han som ska byta köksluckorna skulle komma i morgon vid 9. Mäter väl bara då men hon skulle försöka vara där då, även om han kommer in ändå. Alla lägenheter har en tub i ytterdörrn där man får lägga sin nyckel. Den öppnas utifrån med en nyckel som normalt bara fastighetsskötarna har men som hantverkarna får låna då det rustas eller ska mätas nåt. Lika om det behöver ordnas med nåt annat så kan dom alltid komma in. Då behöver inte hyresgästen vara hemma.
Det är ju en bra grej med Uppsalahem, mindre bra är dom när man går in på sina sidor och ska kolla efter lediga lägenheter. Häromdan hade dom 28 objekt som motsvarade min sökning, bara det att alla lägenheter var ungdomsbostäder :-D tror inte jag platsar där va?

Måste försöka ta tag i mina pellisar med, flera som behöver större krukor nu. Jag har inte delat på klövrarna heller. Väntar på värme så man kan börja ta ut dom.

Har en kompis och namne som jag bara måste få berätta om. Finns ingen jag känner som gör illa sig så mycket som hon. Extrem otur, men alltid skitglad ändå. Hon hinner väl jobba lite mellan varven men häromdan var det dags igen. Hon la ut en bild på en stukad och bandagerad fot från akuten och alla vännerna bara stönar " Neeej inte nu igen!"
Då var det nån som kom på att man kanske skulle hantera henne som man gör med känsligt gods, d.v.s slå in henne i plupplast! Jaaa jag vet att det inte heter så, men det är ju det som det är ;-D
Men sagt och gjort!

Dom gjorde henne en dräkt av det, långkjol och kavaj! Så vi får väl hoppas att hon klarar sig ett tag nu då.
Hon behöver nog inte frysa iaf och regntät är hon ju.
Jag är grymt avundsjuk på hennes kryckor med, mina behöver bytas man ska inte ha dom mer än 2 år, så ska åka till Västerås vilken är hennes stad med och besöka en viss butik.
Men jag ska ha turkosa ;-) har ju också blå nu men mina är bara färgade upptill. Vill också ha helfärgade ju :-D vet att man kan få dom tvåfärgade där med.
Och behöver man dom på heltid så kan man väl unna sig det tycker jag. Måste ju ha med mina överallt och är beroende av dom för att överhuvudtaget ta mig från huset till bilen, till scootern och till rullstolen.
Jag har så klart tillåtelse av henne att lägga ut bilden!

Men nu är kl över midnatt, E ska strax skjutsas hem och jag ska väl avveckla dagen, hoppas på djupsömn i natt, det var det knappast natten som gick.
Hoppas ni sover gott med! Kram.









Av Neta - 14 maj 2015 01:04

Var ju skitledsen igår kväll och hade svårt att sova och inte blev det bättre att "någon" svamlade i telefon i morse o sa att jag inte ville åka på MAs fest för jag inte kunde dansa.
Det stämmer när det gäller dansställen men det här var ju något annat. Hade jag bara vetat men det fick jag ju inte!

Dagen har fortsatt i strul, vi åkte in till stan och när vi ska plocka ur rullstolen är inte dynan med trots att jag sa att han inte fick glömma den det sista jag sa. Den är för hård och för tung för mig att bära. Elle skulle in på Rusta och då satt jag kvar i bilen, dom köpte 2 billiga dynor där och så hade vi Es sittdyna och gick in på ÖB där E skulle ha krukor och jag lite mat. Satt ändå för lågt och vi skulle ju handla på Maxi medans E var på mötet, jag fick så ont av att sitta fel så jag bara beordrade hämtning av dyna hemma när vi skjutsat henne dit. Man får ju stå sitt kast eller hur? Surt blev det men jag struntade faktiskt i det, jag hade inte gjort nåt fel!

Har regnat floder av och till idag och vi har även hört åskan. Då vi åkte tillbaka in så såg jag en härlig regnbåge.
C ringde om en strulande överföring *suck* va pengar hon skulle haft och vi kunde inte hjälpa.
Framme vid Maxi gick det inte att låsa bilen med dosan, den strular av och till men vi vet inte varför.
När han skulle låsa med nyckeln så fastnade den. Ja men va f-n.... Men den gick inte att rubba.
Började till o med regna så han körde in mig och gick ut och fortsatte försöka få loss den, gick inte att komma in i bilen heller.
Jag satt innanför dörrarna och väntade o såg hur han försökte. Sen kom han in och vi gick till verktyg för han ville öppna dosan. Alla skruvmejslar var förpackade och på parkeringen stod bilen med nyckeln i förardörren.
Han lämnade mig vid schampohyllan och där satt jag i 45 min. Han frågade i kundtjänst men dom hade ingen skruvmejsel som var så liten.
Till slut rullade jag ut, behövde kissa då kom han in och lånade mitt kort för att köpa 5-56, så jag rullade till toan och där på handikapptoan fanns inget lyse och jag höll på riktigt på att kissa på mig.
Ja var ju bara tända ficklampan i mobilen och ställa den på skötbordet, det gick ju. Ut därifrån och hämtade en scanner, då såg jag att han fått upp bakluckan. Men ingen dörr ännu.
Han kom in med kortet, klockan gick och jag tänkte att jag får handla själv, har ju svårt att rulla mig själv men tog mig till brödhyllan iaf. Scannade 2 bröd och hade liite problem att få i dom i kassen jag satt på rullens handtag. Då kom han äntligen, hade smort så han fick ur nyckeln och för säkerhets skull låst på min sida.
Ni som har dosa, glöm inte smörja låsen lite då och då!
Turbohandlade för Es möte skulle sluta 20.30 och nu var kl 20.40 Ner till Fyrishov där hon var.

Fick vänta en stund och fotade en dubbel regnbåge. Hon var som tur var lite sen. Sen åkte vi hem och det var rätt snyggt på himlen åt det hållet med.

Väl hemma var blodsockret i tårna, hade ju tänkt handla i lugn o ro och hinna ta en fika eller nåt annat ätbart också.

Rostade bröd och skivade snabbt upp några stora champinjoner som jag stekte, fixade dock inte att vända dom hade så ont efter att jag kört mig själv. Fick hjälp och bredde bröden med vitlöksost, på med svamp, hoppsan osaltade.... ja men ska det strula så ska det....men finns ju salt i ströare som tur är. Tomat på med och vi fick äntligen vårt kaffe.
Kollade små mästerkockarna, Hellenius hörna och Halv 8 på play och sen har jag suttit still. Får va nog med strul nu får det inte hända nåt mer än att jag ska gå isäng. Upp i morrn för spelmansmässan och sen åker ju C. Bara hoppas överföringen funkat till slut så hon kan äta på turne'n.

Gonatt!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards