Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2015

Värmen tar.

Av Neta - 19 augusti 2015 23:27

Blir ni också trötta då det är varmt? Det blir Leif och jag. Sen kvicknar man till på kvällen då det blir svalare. Skulle behöva en siesta ibland.
Idag körde vi en maskin på fm och hängde ut. Sen in med E till Af och Fk för ett möte. Dom vill att hon ska utöka sina jobbtimmar, se hur mkt hon orkar. Översatt se hur lite dom kan ge henne i sjukpension sen.

Under tiden gick Leif och jag in i Stadsparken. Vilken puls det är där trots en vardag mitt i veckan när skolorna börjat. Mycket äldre och inte så mkt barn och föräldralediga som jag trott. Iofs var kl 14 så dom kanske. Var hemma och "sov lunch", det är lika med siesta för barn.
Mycket pluggande ungdomar och flera st vuxna som satt och jobbade vid datorer. Vilken lyx att ha ett sånt jobb. Fint väder idag då jobbar jag ute.

Vi satt oss i skuggan av Gula Villan och tog en glass. Utsikten gick inte av för hackor heller.

Sen gick vi ner till Lycksalighetens ö och kollade in planteringarna vi inte gick till i lördags.
Satt folk på bänkarna överallt, en del med en bok eller tidning en del bara satt. Så skönt med den där oasen vid ån. Saknar nåt liknande härute och önskar att dom gör en park sen dom rivit husen där E bodde. Finns ju egentligen ingen allmän lekplats här heller. Men lite blommor och en vattenspegel närmast Björklingegården skulle nog uppskattas av dom med och sen en lekpark mot biblan. En glasskiosk i mitten kanske.
Skulle väl vandaliseras direkt kanske men önska kan man ju. Lite långtråkigt att alltid åka till badet även om det är fint där så är det alltid ett jäkla liv.

När E var liten var vi 11 st som kände varann mer eller mindre som fick barn jan-juni. Några av oss träffades då och då i Stadsparken. Tror det är så fortf såg ett gäng pappor med barn iaf som satt och fikade. Små barn i vagnar varav de flesta sov så säkert föräldralediga.

Satt oss sen på en bänk i skuggan vid ån. När E var klar möttes vi vid bilen och åkte till Maxi. Vi hade inte ätit lunch så blev en sallad där innan vi gick in och handlade. Vi hade slut på typ allt så jag handlade för 1500 spänn. Tur inte alla månader är så. Blev iofs en hel del mat och även maskdisk, torky, tvättmedel o toapapper. Sen var det ju till lörd med men inte så mkt ändå. Det tickar på.

När vi kom hem kom glassbilen precis så vi köpte varsin pizza. 2/125kr var ju bra pris men dom var som panpizzor, tjocka med vansinnigt mycket ost. Inte särskilt goda heller. Men vi slapp ju laga mat, trötta som vi var. Åt sent tror kl var 20.30 Tog ett tag och ta reda på " handlingen" med, dela storförp. mm.

Blir rätt tidig uppgång i morgon så ska nog dra mig mot fjäderholmarna nu.
Ha det bra och hoppas du får sova gott. Kram!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards