Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2015

Vinterjackor mm

Av Neta - 8 oktober 2015 23:42

Köpte en lite längre röd jacka förra året men i rullstoln får jag känslan av att jag glider ur när jag sitter på den. Den är hal.
Visste samtidigt att jag hade en vinröd så bad L ta upp den. Då får jag upp en klarröd till fast kortare och väldigt tjock som jag absolut inte kände igen. Totalt glömt bort men hittade ett papper med mitt namn från 2009 i fickan. Urbra jacka som kommer funka kanon i kylan.
Så helt plötsligt fanns det många jackor. Då gick jag med min fula gröna hela förra året ;-D
Den vinröda vet jag att jag tyckte dragkedjan var för vek på, va därför jag köpte den långa röda. Nå den vinröda provades av E som tyckte den var ok, så fick hon den fast får betala en liten peng. Då blev vi båda nöjda.
Den gröna kan få bli höstjacka och sen har jag ju i kylan ändå. Köpte riktiga termobrallor med, det behövs när man sitter still. Kängor har jag men tror jag ska köpa nåt varmare med. Uggs kanske. Blir ju lätt frusen om just fötterna.

Fick även tips om att ha en dubbel överlevnadsfilt som fotsack. Den är i blankt matrial, nästan som metall fast mjuk så klart. Den håller bort väta med och tar väldigt liten plats. Undrar bara var man köper en sån? Vet ni? Borde funka även på scootern. Kan ju sy till den lite som en påse kanske, då blir det ju varmare åt fötterna med.

Hittade så smart belysning till rullstolen, starka lampor i LED med en kraftig gummisnodd. Man lägger den runt pinnen till fotstöden och trär i lampan. Sitter kanonbra. 38kr för en fram och en bak. Köpte 2 förp. till E att ha på rollatorn med. Är egentligen cykelbelysning.
Sen kom jag på att väskbelysningen jag köpte på Ullared funkar ju med. Den är ju urstark. Kan va bra med en extra som dinglar. Undrar om dom tänkte på att den funkar även utanpå väskan, man syns ju kanonbra.

Annars har det varit rätt lugnt idag. Fixar med lite för att ta in det som ska in nu. Men kan ju inte göra så mkt i taget så det tar sin tid. Men nu är C ledig i helgen så hon ska hjälpa mig med.

Nu har även E bestämt sig för att inte följa med på TV-inspelningen. Hon tror det blir för mkt ljud för henne. Funderar på att ta med Erna ist. Hon kan ju jobba kvällen ist för nästa fm.

C har inte ringt än men får väl göra det i morrn. Nu sovtime! Godnatt!







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards