Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2015

Gläns över sjö och strand

Av Neta - 13 oktober 2015 23:18

2a stämman ljuder i mitt huvud långt efter att C slutat sjunga på den. Tyckte det var tidigt först men såg sen att det faktiskt är bara 6 körtillfällen innan advent, men innan det ska dom ha konsert tillsammans med bl.a Bälinge i deras kyrka på sönd och då ska jag sitta där och snyfta. 120 körsångare, det får man ju inte missa. 


L har nu krupit till korset och insett att han är sjuk! Han har inte varit till doktorn! Oh neeej då!   

Men han stannade hemma från Kamratföreningen på jobbet idag. E hade tänkt bada men både C och jag sa ifrån, han måste vila. Sen hade dom iaf ringt och sagt att bassängen är stängd.

Men nu tyckte han att han var tillräckligt frisk för att skjutsa in E till dietisten i morgon. Ska tala om för honom att husläkarjouren har jour på fm.   


Erna kom alltså ut hit och hämtade mig och bilen idag. Vi tog med oss E in så hon kunde jobba iaf, är en mässa om "Aktiviteter för rörelsehindrade" på Fyrishov på lörd. Hon har gjort broschyrer till förbundet och nån tipspromenad då alla utställare ska ha en aktivitet. Så hon behövde in.

Erna och jag åkte till Gränby. Hon jobbar ju även på Synoptik där så vi var in och ställde om skalmarna på mina glasögon, sen såg dom att dom där grejerna man har mot näsan behövde bytas. Det såg ju inte jag.

Sen strosade vi runt lite på Lagerhouse, Indiska, Åhléns m.m innan vi käkade lunch och jag handlade lite på Kvantum. Dom där timmarna går så satans fort.


Hämtade E igen och for hem lagom till L skulle hämta C på jobbet. Hon får inte gå hem själv nu så länge det inte är uppklarat med den mystiske killen som antastar tjejer. Där hon jobbar och fram till skolan är det helt öde på dagarna, man ser inte ett liv. Är ganska lång bit då man går med. Man tänker ju på det som hände i Väsby bl.a sånt kan inspirera sjuka själar. Och det tar oss inte många min att köra dit


E stannade och åt middag, ja hon var kvar över både "Halv 8" och "Dessertmästarna" med. Mysigt när hon kommer. Hon har fått ny kyl & frys idag, dom ringde igår. Det hon hade var fullt fungerande och inte speciellt gammalt. Hon blev alldeles paff.

Det nya var väl "så där" tyckte hon. Lite sämre med plats trodde hon, men det kan ju vara ovanan med.

Ett jäkla slöseri tycker jag , men dom ska ju renovera alla lägenheter så dom gör väl så med. Vet ju sen J jobbade där att det dom tar bort körs till återvinningen, hade behövt det jag. Men nu finns ingenting mer än skåpstommarna kvar efter den som bodde där innan. Och dom är nymålade.


Läste på Fb att en kompis fått åka in akut med astma som inget tog på när hon skalat potatis. Undrar om det är potatisen eller det dom sprutar med? Vet att jag känner nån som nyser då hon skalar potatis med, tror det är en i vårt gamla dansgäng. Allergier är luriga.


Mina ben och fötter är fulla med eksem nu, smörjer precis som jag gjort hela sommaren och försöker lufta dom men som ett brev på posten då det inte gick att ha 3/4-byxor ute längre, kom det. River i sömnen och det är inte bra. Nu ska jag ta klådstillande ett tag när jag kan sova som jag "vill" men blir så himla tung i huvudet av dom med. Men måste om jag inte ska bli galen. Dom är iaf inte svällda nu fötterna, och det är ju alltid något.


Idag fyllde Rune, mammas gubbe år också och jag har inte ringt. Den enda pappa jag haft värd namnet, iofs brukar vi fira honom när dom kommer hit när jag fyller men ett telesamtal hade jag väl kunnat kosta på mig. Dåligt! Ska ringa i morrn.


Ja tänk att halva oktober gått nu också, hoppas tiden går fort till april. Satt faktiskt igår och kollade lägenheter i Spanien, säljer vi huset så..... det är inte dyrt egentligen. Vore bra för mig, mina leder och alla eksem. Och vi har ju Ls syrra där. Stuga här och lägenhet där vore himla bra. Komma hem i april och åka ner nu. Kalas det. Dream, dream, dream......





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 19 april 00:50


Idag har jag gjort köttfärslimpor, 2 st. Jag får jämt så mkt skrogg på dom bara, använder ju blandfärs. Men vet inte varför det blir så. Letade ett nytt recept men blev att jag gjorde ungefär som jag brukar ändå. Gjorde var och en på 500 g färs. Sväl...

Av Neta - Onsdag 17 april 22:58

Idag flexade C ut nån timme tidigare, åkte och handlade åt mig på Maxi. Köpte lite take away på Pong och kom hit. Jag åt 4 sushi, lite miisosoppa, och en 1/2 port kyckling med ananas m ris. Har kvar 4 sushi och halva portionen, som nog var mer en h...

Av Neta - Tisdag 16 april 23:03


Det här är ett gammalt recept, vi gjorde det som nattmat varje nyår på 70-talet. Frasig, ostig gratäng som äts med sallad. Förbereds ju dygnet innan och var lätt att bara grädda av till 12-slaget. Men kan ju serveras till en som inte äter kött om den...

Av Neta - Måndag 15 april 23:22

Hade mailat Karin vår arbetsterapeut om en grej med scootern. Armstöden var olika höga. Hon är ledig så det kom en annan som fällde upp armstöden och visade en rulle man skulle vrida på för att ställa in höjden. Hade jag kollat i pappren till scooter...

Av Neta - Måndag 15 april 01:11

Känns nästan lite overkligt stt jag faktiskt såg ett lodjur igår. Skrev om det i vår bygrupp och sist jag titta hade jag fått 119 likes och en massa kommentarer. De flesta gratulerar och några är lite avis. Men jag har också fått veta att Uppsala...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards