Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2015

Hej i natten

Av Neta - 15 oktober 2015 03:40

Här ligger jag och borde sova! Men det gör jag alltså inte.
I stället har jag beställt en ny matberedare. Den vi har är inte så bra på strimling o sånt. Nu har jag beställt en Braun, den första vi hade var en sån. Den var så bra att vi praktiskt taget nötte ut den.
Efter det har jag haft Philips, Bosch och nu en Andersson men ingen har jag varit 100 % nöjd med. Så nu packar vi snart ner den senaste till C att ha att börja med iaf.

Har en assistent med som vi bara har degkrok till, en Elektrolux som är svärmors gamla. Men det går fortf att handla reservdelar till den.
Skåpvärmare har vi en del med. Sånt man är övertygad om att man ska använda, som munkmaskinen. Satan i gatan vad vi gjorde munkar i en vecka.
Sen det franska våffeljärnet, man kan göra riktiga sånna fyrkantiga lite tjockare våfflor. Tror vi gjorde en gång sen åkte Åviken fram igen.
Den elektriska konservöppnaren, äh det går ju fortare med Nils-Johan. Korkskruven minns jag knappt hur den ser ut.
Ja men ni vet, vi har väl alla sånt där längst in i skåpet. Borde rensa lite men borde kanske ta fram nåt av det med, nu när man inte har så mkt kraft längre.

C fick gå in extra på jobbet idag. Skulle varit ledig. Det tickar på bra med timmar nu. Hon trivs så bra där på boendet och det verkar ju som dom trivs med henne också. Hon är ju sen både ledsagare och assistent förutom det. Hon som absolut inte skulle jobba i vården ;-D

Det går bra för E med. Hon förbereder mässan på lö för fullt, dom hade styrelsemöte ikväll med.

Såg ni på bönderna ikväll? Så konstigt det blev :-) han ratar dom han själv valt ut men ska tydligen ta hem sånna han inte träffat. Hur känns det för tjejerna som var på daten då?
Jag gillar han från Hassela jag. Go, glad och rättfram.

Jag har gillat det här programmet " Vem tar disken" i 5an med, synd att det är slut nu. Men nu ska det ju vara "Fest hos Bindefeldt" kan bli kul det med.

Ett program jag däremot inte gillar är Idol. Mycket för jag inte gillar nån av Baggarna. Hon var ju värsta divan på RMH invigning, svarade inte ens på tilltal.
På lörd börjar iaf Downton igen. Absolut sista säsongen sägs det. Missar inte en sekund. Sen börjar Moreus med men det kolliderar inte iaf som det och "Så mkt bättre" gör. Tur man har playkanalerna.

Nej ni kära vänner! Nu måste jag sova. God morgon!






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards