Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 26 maj 2016

Det blir inte alltid som planerat

Av Neta - 26 maj 2016 19:45

C fick till slut iaf ledigt så vi for iväg allihop. Åkte som planerat kl 3, men det märks ju nu när man bara får köra 80 på många ställen att det tar längre tid, vi var inte nere förrän strax efter 10.
Vi hade en så fin nerresa i kanonväder, Sverige är verkligen vackert nu.

Lite molnigare i småland, här nedan i nåt som hette Isaberg eller nåt liknande

Var några rosa blommor som växte i vägrenen där nere, kände inte igen dom samt några vita i skogskanterna som nästan såg ut som ängsull. Vid Gränna var det några vita som växte i ekskogskanten som jag inte heller kände igen.

Väl nere då skulle vi packa ur rullstol och rollator, då är inte min rullstolsdyna med, jag fick världens utbrott, tror aldrig jag varit så arg. Så ini bomben slarvigt och mest sur är jag nog över nonchalansen. Har hänt 2 ggr förut så nu har jag fått nog, nu lämnar inte den dynan bilen.
C och jag gick in och hittade 2 trädgårdsdynor som vi fick använda med följd av att jag har haft och fortf har ont i både knän och rygg. Hade inte klarat en dag till sittandes så!

In kom vi iaf och vi hittade det vi skulle ha och lite till.


Mest nöjd med denna, fanns identiska både äkta skinn och syntet, jag valde till slut det senare, 429kr. Skinn kostade 1099kr, billigt det med. Dom hade röda lite kortare jackor i äkta skinn för 298kr, förmodligen sålde dom ut udda strl. Inte min modell dock.
Det gick dock inte att se vad för skinn det var i de äkta, mycket därför jag inte köpte en sån. Men min känns nästan som en sån, mjuk o fin.

Gick och checkade in i motellet vid 15, gick in en sväng till sen medans L som inte kände sig 100 vilade. Vi andra gick sen upp till en nyöppnad thaibuffe som låg ovanpå Burger King, sammanstrålade sen vid rummet då han hade väckning för att vakna innan matställena stängde. Han hade ätit hamburgare.

Jätteskön kväll trots att det kom lite moln. Käkade lite ost och hade det rätt skönt.

Tisd hade vi planerat att åka upp till Bohuslän, ingen orkade det. Båda tjejerna hade lite ont ihalsen, jag ont pga hur jag satt och L var bara trött. Vi struntade i det och tog det bara lugnt, gick in och åt lunch på restaurangen och på kvällen gick vi tillbaka till Thaibuffen alla 4, satt sen ute på kvällen, kom lite åska och en kort skur.

Onsd skulle vi in efter torrvaror och lite annat på matavdelningen. E klippte sig och vi åt lunch innan vi åkte hemåt, tidigare än vi tänkt och utan nattstopp i Gränna.

Gjorde vi några fynd då? Ja vi har ju lärt oss nu, vi köpte 100 diskmask.tabletter för 50 kr. Olivtvål refill för 6.90, den kostar 13.50 på CG. Plastpåsar i rullar, 4-pack. Inte så mkt hygien dock, bara ccs fotkräm för 19kr. Kostar mer på både apoteket och apotea.

800 g mandel för 60kr, och andra frön och kryddor som är under halva priset mot här. En särskild sort pepparrotsvisp som har lite mer styrka och större förpackning.

Sen blev jag överraskad över utbudet på stora kläder som var betydligt större än förra året. Blev lite

Kul dörrmatta, 19kr

Ja mkt blev det, la just ut bilder på allt som var till mig på Fb

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards