Mina ord och tankar

Alla inlägg under oktober 2016

Av Neta - 1 oktober 2016 22:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Neta - 1 oktober 2016 15:31

Så fint idag, varmt men samtidigt lite höstkänsla av hög luft.

Igår strök dom väggarna för första gången. Trodde kanske den skulle vara lite mer grågrön, nu känns det mer grå. Men så varmt det blev om man jämför med de vita vi haft.
Han håller andra svängen nu så få se hur mkt skillnad det blir. Fint blev det iaf.

Stor skillnad mot innan ser man iaf här där det bara är sparmålat.

E var hemma igår och C var på konsert i Sthlm så L höll på med en skiva han fixar med till fläkten.vårt skåp är lite för grunt för moderna fläktar. Jag höll på med nåt vid datorn.
Rätt som det är plingar det till i luren och Ma skriver att dom ska komma o fika. Bra för då fick L vila de timmar dom var här. Han är sliten nu.
E kom som ett skott med, hon gillar Mi o Ma lika mkt som vi och dom har aldrig haft nåt emot att hon är med till skillnad från andra som tyckt det är jättekonstigt.
Dom har t.o.m varit och hälsat på henne i lägenheten både på gamla och i nya. Det är det andra som struntat totalt i trots att dom praktiskt taget går förbi hennes dörr ganska ofta. Bl.a en släkting som nu flyttat. Men Mi o Ma har ju också haft ungefär samma erfarenheter som vi, och är inte ett dugg bekymrade över att hon är funktionshindrad och kanske ser lite annorlunda ut eller inte orkar städa ibland.
Var några v sen dom var här nu så kul att dom kom. Var väl lite nyfikna med. Hade med sig äpplen så nu längtar jag ännu mer till allt är klart, har väl aldrig sett så många recept jag velat prova som dom här veckorna.
Vi fikade, kollade på Doobidoo och Skavlan med lite prat med så klart. Dom åkte tidigt, Mi skulle ut och vandra med en kompis idag och Ma träffa kollegor i Falun. Hon är ju egenföretagare och jobbar ensam, så dom har sånna här personalmöten i hennes branch ibland. Vet att dom varit på nån kryssning med. Mysigt att få åka till Dalarna. Kanske ska försöka boka in en helg med henne dit i vår. Vi gillar ju Rättvik både hon och jag och hon klarar av att dra mig.

Fick veta igår med att den ledsagare jag tackat ja till hade ångrat sig och tyckte det var för få timmar. Så nu är vi på ruta 1 igen. Verkar hopplöst detta.

E kom just, hon åkte bil hem i natt. Satt kvar med mig och väntade på C men åkte ändå hem innan hon kom till slut. Hade tagit över 1 timme bara att ta sig ur garaget efter konserten igår. Hon var på Tele 2 arena och det var över 40 000 pers där. Justin Bieber och han hade varit sjuk så han hade bara mimat och knappt pratat mellan låtarna. Måste ju vara en jobbig sits att inte kunna ställa in en sån gång. Hon var lite besviken.
Trött i morse, kom väl vid 1.30 och började 8.30, hon lär nog ta en stödvila för ikväll skulle hon på bio. Synd om hon somnar på filmen. ;-D

Nu ska jag kolla hur det ser ut rfter andra strykningen. Hörs igen!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards