Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2017

Det snöar

Av Neta - 21 februari 2017 01:06

Stora flingor, kul för barna men jag var glad åt att allt försvunnit nu, även på norrsidan.

Idag åkte vi ju till Thuns, ett varuhus som ligger mitt ute i ingenstans som mest har kläder, väskor och skor. Men det finns även lite heminredning och köksprylar. Det finns ett fik som även har ett par lunchrätter och har budskap på väggarna på små griffeltavlor. Vad sägs om "Vi ska ta tag i världsproblemen - men vi äter först" ;-)

Snodde bilderna av Elle.
Dom hade massor av skor i samma märke som sandalerna och även flera modeller av sandaler. Provade några skor men jag behöver ju övergångsskor och lite av det märkets grej verkar vara "mjukt skinn vi perforerar."
Kändes mer sommar så jag ska absolut åka dit igen då det är dags för sånna.

Nu föll jag för dom här, också märkesskor med uppbyggd sula. Kändes himla sköna och det finns lite "svällmån" köpte skosnören i resår till så jag kan kliva i dom bara.

Den här satt uppe och var så fin, väldigt " tunn och sommarskir" Till sovrummet eller hallfönstret, vi får se. Och ni ser ju att priset inte var så mkt att bråka om.

Vi shoppade det här och lite krafs, E fyndade ett par handskar m.m Avslutade med lunch och åkte in till stan igen. MM är ju också en lågprisaffär och där hittade jag den här att ha bredvid TVn i vardrummet.



Har alltid haft en klocka där men den vi har nu har varit med ett tag och drog sig.

Fyllde på förråden från Willys och åkte hem. Tog det lugnt en stund då barnbarnet ringde och var på väg med lite kakor och knäckebröd vi köpt av henne. Öppnade knäckebrödsburken och hittade de här recepten.

Sjöbodsröra hade jag aldrig hört om. Måste ju testas nån gång.

Lite mat och TV ikväll och så gick den dan med.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards