Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 mars 2017

Två varma dagar

Av Neta - 28 mars 2017 00:01

Det hände för några år sedan också då påsken låg i slutet av mars att det var nästan så varmt som vi haft nu. Vi kunde sitta på altanen och jag vet att svärdottern satt sig på baktrappan en stund för det blev för varmt uppe.
Varmt blev det idag med, fick öppna dörren en glipa för eftersom vi har vinterfönstren kvar blir det ju som ett växthus därute. Då har vi ju ändå ett fönsterhål öppet. Behövdes lite korsdrag.

Blev premiärlunch därute idag, fikat har vi redan gjort några ggr.

Det har dock varit en kraftig blåst dom här två dagarna så har inte gått att sitta helt utomhus om man inte hittat lä.

Hade ont efter natten, legat galet så tog en värktablett och gick in o la mig på soffan ett tag på em, då kom det en massa blåljus. Jag orkade inte resa på mig men har ju lärt mig dom här åren vi bott här hur de olika utryckningsfordonen låter. Var en polisbil, chefsbilen sen brandbilar. Ingen ambulans då är det inte husbrand.
Visade sig att det var en markbrand lite norr om samhället, och med den här blåsten hade Bjkl brandkår begärt förstärkning direkt så tror det kom 8 enheter inom 30 min. Var ett himla liv. :-) men dom hade elden under kontroll på nolltid. Skönt för det fanns hus i närzon.

Vår bil har lagt av, funkade i morse men helt död när L skulle hämta E på jobbet. Startade men dog efter 2-3 sek. Han var ute hela em utan att komma på vad felet var. Kollat bränslepump, vakum, kablar och alla säkringar m.m L är ju buss o bilmek i botten men har sen jobbat som flygtekniker som är ett finare ord för flygmek. ;-) så han brukar kunna laga men kan inte riktigt ny bilelektronik.
Han har dock suttit och läst på nätet ikväll och tror nu att han vet lite mer. Visar sig annars får vi nog försöka hitta en ny bil. Vilket vi verkligen skulle behöva, en kombi.
Nu missar han gubbdagiset i morrn men ville hellre se om han får ordning på det här. Han har nån grej på torsd han måste på.

I morgon ska det bli mer normala temperaturer igen, ca 6 gr. Sen har dom hotat med snö på onsd men såg inte så ut här iaf.
Skrattade när jag såg en bild på Mi o hans kompis på fejjan idag, dom hade "after sea" nedanför Mi o Ma:s altan. Varsin Mariestad i solen iförda shorts och t-shirt. På fm hade dom varit vid kusten därav "after sea" I morgon grabbar är det långbyxor igen :-D sorry!

C hon sitter i skolan från fm till 18-tiden och pluggar de dagar hon inte jobbar. Det är så galet mkt tentor, både hemtentor och i skolan. Hon missade 3 dar då hon var sjuk och har svårt att komma ikapp. Men det ger väl resultat, hon läser teologi på högskolan men ska inte bli präst utan jobba med ungdomar. Konfirmander och inom Kyrkans Unga. Det ingår ju att hålla i undervisning och andakter, därav utbildningen. Hon kan även bli både Diakon och präst om hon förlänger studierna.









 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards