Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 21 april 2017

Varmt idag

Av Neta - 21 april 2017 23:24

Ja allting är ju relativt men över 13 gr är ju varmt om man jämför hur det varit senaste dagarna. Fast redan i morgon blir det svalt igen och ännu mer vind än vi haft nu ett par dagar. Jag är glad att jag inte befinner mig i Orsa iaf där är det 25 skm och eldstormar av en eldsvåda. Flera hus brinner.

Blir ingen kryss i morgon, det ska blåsa ännu värre än här på vattnet. Kanske inte direkt storm men frisk bris och Rosella går inte ihop heller. Vi får hitta ett annat tillfälle att höra MA.

Idag har jag fortsatt att småfixa lite, funderar på lite förnyelse. Ut med en del grejer och in med nytt fräscht. Tar det dock lugnt och tar lite i taget.

Leif kom nyss hem och står i duschen, blev strömavbrott hos brorsan. Har aldrig sett han så skitig tror jag, men dom har mekat på bra. Nu måste han bara nollställa datorn i bilen för nån lampa till airbagen lyser och han vet inte varför. Alltid är det något.

C var hemma ikväll och hon och jag hade lite fredagsmys. Hennes bild blev bättre än min. Jag gjorde rullar av tunnbröd med lax och pepparrotsost men brödet var så torrt att det gick sönder när jag skar. Kniven var nog lite slö med. Vi hade även rostbiff, bresola, pruscotti, sparris, oliver, rödlöksost, rågcrostini, kräftstjärtar, rom och vattenmelon. Lite gräddfil och balsamico.
Ett glas rose' för mig med.
Ser ni att vi har påskat av bordet? ;-)

C köpte den här idag när hon handlade åt mig, tror den blir suverän med avokadooljan jag har i en sallad med melon och jordgubbar bland grönsakerna. Mums!

Nu är det väl dags att avveckla dan. Hoppas det går att sova för det är lite rally på byn.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards