Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 9 september 2017

Spontankryssning och otäck olycka

Av Neta - 9 september 2017 13:57

Igår vaknade jag med en helt obrukbar axel. Hade värkt hela natten. Ingen kraft eller styrka i armen och kändes som den satt fel. Det gjorde den inte för jag kunde ju röra den. Vet att dom inte gör nåt mer än ordinerar vila och att jag inte ska anstränga den men hur lätt är det med högern?

Vi beslöt iaf eftersom bilen gick igenom besiktningen, visserligen med ombesiktning på ett par saker men ändå tillåten att köra att åka på en dagskryss. Martinez spelade och eftersom dom spelade på 4an i Malung och den kvällen vi var där var det svinkallt så blev det inte så mkt Martinez då. Vi höll oss på innebanorna, fick också veta att dom ska spela på 2an nästa år.

[Bild]

Så härligt att höra dom igen och ingen slår ju Sandra i sång, den saken är klar. Så jag kunde verkligen få vila armen igår och vi träffade på lite trevliga bekanta. Drack med vä hand, lite ovanligt men det gick.

[Bild]

Åt den här mackan med både nån röra på kött o räkor i botten, 4 tjocka rostbiffsskivor och massor av räkor. Var inte jag som handlade :-) fick i mig ca hälften av påläggen minus en köttskiva jag gav till L. Brödet skippade jag från början.
Men så skönt att bara få sitta där igår och inte behöva bekymra sig om mat o annat hemma.

Efter kryssningen åkte vi in och handlade på Flygfyren, det småregnade lite då vi for från båten. Kom några stänk på vindrutan på hemvägen med, men inga mängder.

När vi åkte av motorvägen såg vi att det var väldigt mkt folk på pendlarparkeringen., den brukar ju verkligen vara öde så dags annars. Men massor av bilar och om det var mopeder eller motorcyklar vet jag inte men ett helt gäng med sånna med. När vi åkte under motorvägen såg vi att det var stopp framåt p.g.a en olycka, så vi vände och åkte över Viksta hem.

Sen läste jag om olyckan på 24 och av kommentarerna att döma var det en polisjakt inblandad. Förmodligen hade dom kört ett av sina race, nån ringde polisen och dom försökte komma undan. Lånade 2 bilder från utryckning Uppsalas insta, på den ena ser man ju att det varit en mc iaf.

[Bild]

[Bild]

Det är väl det här vi väntat på att det förr eller senare skulle hända en olycka vid dessa vansinneskörningar. Ingen har kunnat höras av polis ännu. Bara hoppas dom överlever.

Lite otäckt avslut på dagen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards