Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 29 september 2017

Vänförfrågningar

Av Neta - 29 september 2017 01:50

Känner att jag måste ta upp det när vi ändå är igång och pratar om sociala medier. Jag är ju med på Twitter också och vi är ett gäng där som brukar prata. Mest mogna tjejer som bor relativt nära varann. Men ibland funderar jag på det här med vänförfrågningar.
När man får det från personer man ser pratar och skriver bara på engelska, inte ens har samma skrivtecken som oss eller får från unga tjejer som har massor av nakna bilder både på sig själva i helfigur eller på tuttarna.
Varför lägger man då till mig som i min profil skriver att jag är så gammal som jag är, att jag har 3 barn och 2 barnbarn? Vad tror dom att vi har gemensamt eller vad dom ska få ut av det? Eller är det nån tävling i att ha flest vänner?
Jag godkänner aldrig sånt. Dom kan ju omöjligt veta vad jag skriver om iaf. Och dom här nakna, vill dom att vi ska byta nakenbilder eller? Inte intresserad kan jag ju säga. :-)
Några av dom yngre tjejerna bland dom jag pratar med, och med yngre menar jag runt 40, får också s.k dickpics. Tack och lov har jag sluppit det. Förstår inte det heller, varför liksom? Finns ju få saker som är så osmakligt.

Har ju en privat profil på Insta så där bekräftar jag ju bara dom jag vill. Lika på twitter och på facebook är jag ännu strängare. Meddelanden jag får från okända på messenger godkänner jag inte heller.

Kanske är jag en tråkig användare, men jag är ju med för att jag vill ha ett utbyte av de här kontakterna. Inte för att jag samlar på mig till den längsta vänlistan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards