Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 30 september 2017

Enköping eller Sala?

Av Neta - 30 september 2017 00:39

Någon gång kommer vi ju inte att kunna bo kvar här. L har ju redan problem med att skotta garagenerfarten och han drar sig ju för att klippa gräset, fixar inte allt på en gång. Underhåll av huset är ju minimalt och kommer inte ske av honom iaf.
Så frågan är var man ska bo. Jag vill nog bo med lite mer service än en affär och nån pizzeria. Jag kollar på både Sala och Enköping. Att bo i Uppsala är inget alternativ, det har vi inte råd med. Vill ju ha lite pengar kvar efter det här till lite guldkant på ålderns höst :-)

Just nu leder Sala, man får väldigt mkt lägenhet för pengarna där, finns 3 or under miljonen med hyror under 5000. Då kan man ändå bo hyfsat centralt. Och vi gillar ju den staden.
Lite läskigt är det väl och vi känner typ en människa där, ja eller två då med dottern. Men man får väl se till att lära känna folk, gå med i en förening eller nåt.
Finns en park mitt i stan och lite vatten med, nära till nåt bad med. Inte som här kanske men ändå.
Det är visst marknad där i helgen så vi kanske åker dit på den och känner efter lite.

Upptåget går ju dit och så det är lätt att ta sig, det skulle nog till o med E klara att åka tror jag. Finns all service med.

Enköping är dyrare, väldigt fin på sommaren men på vintern vete 17. Har varit där och känt efter lite i sommar, men nej. Händer mkt skit där med.
Har ju funderat på både Gävle och Tierp med men det sista är lite väl avsides. Tror jag skulle trivas bäst i Sala ändå. Närmare till mitt älskade Dalarna med, kanske blir ett torp i Rättvik nånstans. Med minimal gräsklippning då.

Idag har jag fixat lite vid datorn, betalt räkningar till C och lite andra måsten. E kom en stund, tog hem scootern så hon har inte varit här ikväll. Vi kollade på Doobido och gjorde bara en kall tallrik med räkor, ägg, avocado, mozarella, tomat och vitlöksbröd. Lite oliver och stora kapris och så ett glas vin. Jag fick nån reaktion av maten i ansiktet, blev knallröd och varm men det försvann fort. Kaprisen är ju rätt syrlig kan ha varit den.
Såg utröstningen i Idol med, måste ju kolla hur det går för Chris.

Ja så nu gick den här dagen med, helgen ska bli grå men hyfsat varm ändå verkar det som.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards