Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 2 november 2017

Börjar folk ledsna på Fb?

Av Neta - 2 november 2017 23:38

Jag börjar göra det iaf. Ser det folk skriver i bästa fall dagen efter med några få undantag. Tycker jag märker ett avtagande intresse över lag. Jag hänger mer och mer på twitter och insta ist.

I morse vaknade jag helt tät i bröstet, hostar på nätterna men inte så farligt med snuva. På dagarna hostar man upp sig och det känns bättre.
Sover ju dåligt då så klart och ligger länge. I morse ringde C, dom ligger ju en timme före oss nu, precis när jag satt mig upp och jag lät så rosslig att hon nog trodde att hon väckte mig. Men jag hade legat och läst nån timme.
Hon håller på donar med försäkringen nu, märks att hon tycker det som hänt är jobbigt, blir ju en massa xa jobb. Sen besvikelsen över att inte komma iväg som planerat. Det skär i hjärtat på mig fast jag vet att hon klarar det där jättebra. Vi kan ju inte göra så mkt mer än lyssna och peppa. Tur hon har mamma T där nere.

Smådonat idag, L var på släktforskningen med möte före så han stack redan vid 15 och kom hem efter 20. Rätt skönt att vara själv några timmar. Även om vi nästan aldrig är i samma rum på dagarna så blir det lite annat ändå. I morgon ska jag försöka få nån ordning i ljuslådan och rensa lite gamla ljus. Bara en månad till julljusen ska i där ju. Redan beställt Christinaljus direkt från Liljeholmens. Inget annat duger åt mig. Jo har kronljus från Ikea med, och värmeljus så klart. Vi ska väl vinterrusta bilen strax med och då lägger jag ut stora värmeljus, tändare och folieform där så man håller sig varm och syns om man får stopp.

Ska sätta i hjulreflexer och se till att det är fräscha batterier i belysningen till nya rullstolen med. Ska kolla efter några roliga självhäftande till armstödssidorna med.

Nu ska jag sätta mig med korsordet en stund innan jag dejtar JB. Låter ljuset brinna ut innan bara.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards