Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 12 november 2017

C sjuk

Av Neta - 12 november 2017 00:20

I natt nån gång slängde jag iväg ett meddelande till C, fick svar på en gång. Nästan 39 gr i feber som inte gick ner med febernedsättande medicin. Ont i halsen har hon haft. Men hon hade också fått några insektsbett hon inte visste vad det var.
Man känner sig ju lite maktlös när man inte kan göra något. Men det var ju bara dricka vatten, ta tabletterna och sova kom vi överens om.
Skrev nästa gång vid 6 i morse. Lika dålig men då hade Thelma vaknat och höll lite koll.
På fm tog T henne till en läkare och dom tog direkt malariaprover, som var negativa, skönt det då iaf. Hon fick en injektion med antibiotika eftersom dom såg att hon hade en infektion men inte vad. Sen tabletter för 5 dar.
Hem och hon var så klart helt slut. Orkade knappt äta. Sa åt henne att ta mat till sängen och ta lite då och då när hon orkade. Kall mat är ju bättre än ingen mat. Vatten hade hon ju.
Nu hade febern sjunkit, undrar vad det var för dunderantibiotika i den sprutan? Frisk är hon ju inte men skönt att slippa ha så hög feber iaf.

L är kvar hos brorsan, blötsnö där så han kunde inte åka hem. Han åkte alltså ner för att fixa nåt som låter när han bromsar, byta däck för det är bättre att göra det där i värmen i verkstaden och fixa en kabel till backlyset.
Nu sa han till E för han ringde henne och inte mig, att han inte tagit med sig däcken för det var så bökigt. Ville alltså inte köra på sina spritt nya sommardäck i snön.
Så jävla löjligt och genomskinligt så det finns inte. Han har varit där sen i onsdags kväll och ingen har väl nånsin nekat honom att åka ner, allra minst jag. Så himla skönt när han åker iväg. Varför inte bara säga att man vill stanna? Får lite dålig magkänsla.

Vi har inte gjort så mkt idag heller, sov länge och åt frunch. Sen kyckling o ris ikväll.

Frunchen. Riven ingefära i lilla burken att ha i juicen, så gott och bra mot min hosta inbillar jag mig.

Måste visa den här. Sökte på snögubbe och fick upp den här. Lite kul gjort. Har för mig att vi såg nåt liknande förra året.

Nu sängen och boken, ny nu.

Den 3e i serien.

Godnatt och sov gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards