Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 november 2017

Ja vad säger man

Av Neta - 19 november 2017 23:51

Som ni förstår är vi lite extra intresserade av det som händer i Zimbabve nu. Även om tjejerna nu lever lite lyxliv i Johannesburg, vilket dom är väl värda efter 6-dagarsveckor i 3 månader och inga 9-5 pass direkt, så vill dom ju gärna tillbaka. Dom har inte ens all packning med sig.
Mogabe är avsatt men vägrar gå. Frun sitter antingen i husarrest eller är utomlands men är utesluten ur partiet.
Vad händer nu? I morgon ska det visst bli en stor demonstration sa dom på nyheterna.

Skrev lite med C tidigare ikväll, hon hade skypat m familjen i Masvingo och lilla bebisen hade känt igen henne på skype. Så mysigt!
Idag hade tjejerna varit och shoppat, C hade köpt nya solisar och skickar den här bilden.

I solen vid poolen, livet är inte rättvist. Haha!

Jag gör inte så mkt på dagarna nu, idag har jag iofs jobbat lite vid datorn. Gjort i ordning räkningar för betalning och gjort en matsedel. Innan det hade jag 2 timmars jobb med nya recept. Fick återigen frågan om samarbete med matbloggen, jag behövde bara förfina recepten lite och ta mer bilder. Ruskigt bra betalt men nej tack.
För det första skulle jag få skaffa mig en annan kamera, o jag är inte speciellt bra på foto. Sen är det ju så att dom recept jag delar inte alltid är mina. Hittar ju mkt i tidningar o så förutom dom jag får mig tillskickade. Visst finns mkt eget med och mkt har jag ju tagit från mammas faster vars receptsamling jag har.
Sen mår jag ju inte alltid så bra, och att få ha piskan över sig att lägga ut nytt varje dag, nej det skulle bara stressa mig. Det är bra som det är. Vi har ju blivit ett litet gäng som mailar recept till varandra. Lite mysigt det med, som en matklubb nästan.

Sen denna blogg som är mitt minne, inte så mkt bevänt med det längre. Så bra att kunna gå tbx och titta.

Nu försöker jag piska L lite i fråga om städning. Så trött på detta tjatande, det är ju långt till jul tycker han. Ja kanske men med hans takt blir det väl klart till nästa jul. Det behövs städas nu! Saknar C på det viset, hon kan få fart på honom.

I morrn har jag iaf fått en återbudstid på Ekeby, ska fixa ett intyg. Sen ska vi på Ikea, hoppas det är lugnt där. Ska införskaffa lite nya innerkuddar och lite plastbackar till städskåpet.

Nu snöar det, såg en bild från Månkarbo på insta alldeles nyss. Där hade dom mkt mer ändå och det skiljer bara ett par mil. Vill ha snö till advent så hoppas det ligger kvar nu. Neråt skulle dom ju få massor. Känns som upp o nervända världen, vi borde ju få före dom.
Sen börjar eländet med snöskottning, har föreslagit att vi ska göra en parkering på framsidan för att han ska slippa skotta garagenerfarten. Han klarar ju egentligen inte det. Men envis som synden. Vill inte be om hjälp heller, det är pinsamt det.

Nu ska jag dra mig mot datorn och betala räkningarna. Pengarna finns strax på kontot. Sen ska jag krypa ner under vintertäcket som kom i idag.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards