Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 29 november 2017

Adventsstök

Av Neta - 29 november 2017 23:37

23 :-)

På fm åkte vi in till stan i ett skyfall jag inte upplevt på länge, herrejösses va det regnade. Tyckte riktigt synd om L när han tankade i Högsta. Är ju tak över pumparna men va hjälper det när det öser ner åt alla håll. Läste om snö i Dalarna, hade hellre velat ha det.

När vi kom till Lövstalöt såg vi dock att det var lite ljusare mot stan och vi såg faktiskt blå himmel i några min när vi stannade till vid K-Rauta. Men det regnade ändå, nu betydligt mindre dock.
Sen upp till Maxi, handlade och efter det fikade vi på nya fiket, Maxis eget. Inget 5-stjärnigt ställe kanske men ganska ok ändå.

Nåt som var bra var det här vid varje bord. Uppe i bordshöjd så du kan ladda och använda luren medans du fikar.
Var in en sväng till Nelins och iväg till MM efter lampolja för det var slut på Maxi. Hittade även nån julklapp och skumtomtar från Dahls, gillar inte Cloettas.
Var helt slut då vi kom hem sen. Var kanske inte så smart att åka in med en infektion i kroppen. Men tänkte att jag sitter ju ändå bara, så i med alvedon och iväg.

Käkade och sen gick jag igenom alla ljusstakar, bytte lampor i 3 och fixade med batterier i lite slingor. L plockade undan på matbordet i vardrummet samtidigt. Hade samlats lite loppisgrejer m.m där.
I morgon ska vi väl våttorka fönsterbrädor o bänkarna. Damma resten med och sätta upp röda gardiner i köket och vita med stjärnor på i stora vard.rumsfönstret Sätta alla stakar på plats o hänga upp lite annat.
Plantera hyacinter i småkrukor och fixa adventsstaken med lite mossa o så. Stryka och byta dukar.
Vill att det ska vara klart på fred. Ska bara dammsuga då. Återstår att se om det blir så Haha!

Köpte en sån här idag med så det blir frukostskrap i dec. Blev den mindre varianten i år. Få se om jag vinner nåt.

Vad tycker ni om Pressbyråns senaste då? Jo det är på riktigt! Kan säga att det vände sig lite i magen på mig. Haha!
Gillar både korv m bröd och lusdekatter, men tillsammans? Nej tack!
Pressbyråns bild.

Idag har C fått tillbaka sina pengar som ett flygbolag därnere drog utan att hon fick nån biljett. Dubbelt dessutom. Det tog en hel månad och krävdes både ambassadbesök, polisanmälan både där och här och en himla massa frustration förutom att dom blev blåsta på Victoriafallen. Hade det varit här hade man ju kunnat kräva kompensation men det är nog stort nog att hon fick tillbaka dom där. Skönt iaf att det kommer stt funka med automatdragningar o så, blir ju lite krångel annars.

Har ni börjat julpynta? Tror aldrig jag sett så många ljusstakar som redan lyser och till o med julgranar uppe som i år. Både här och i stan.

L har också börjat Haha! Hängde upp ett nyförvärv i taket, jag är inte så säker på att den ska hänga just där dock. Få se hur det ser ut med andra gardiner.

Nu ska jag gå och betala Cs räkningar och sen bums i säng.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards