Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 18 december 2017

Strejkade igår

Av Neta - 18 december 2017 23:56

4 dagar kvar innan dagen D. Eller C.... ;-)
Började sortera papper igår och det tog lite tid, glömde av att blogga.

Igår bakade E o L hålkakor utan hål. Haha! Skrädkakor tror jag dom heter. Vi tvättade, bytte i sängarna. Byter varannan v och vädrar allt inkl madrass, täcken o kuddar ordentligt utomhus varannan lärde mormor mig och det sitter i. Sen om jag alltid kommer ihåg det exakt på dagen är inte säkert. L hjälpte mig dammsuga sängen och vända bäddmadrassen både från fot till huvudända och andra sidan upp. När jag köpte den här sängen tog vi en lite tjockare bäddmadrass och det stod att man skulle vända så ung en gång i halvåret.
Sen röjde jag mitt skrivbord. Har legat över mig läääänge. Nu åkte allt onödigt, finns ju mkt man samlar på sig under semestrar, men det kommer ju nya varje år och då kan man väl ta när man åker dit nästa gång. Alla höstens ordersedlar utom dom det var garanti på åkte också.
Gjorde ett fynd en fin stor Sverigealmanacka för 2018 jag köpte i Ullared och sen glömt. Har ju köpt dom jag brukar men nu får jag till skrivbordsplatsen med.


L hittade denna i förrådet med, har letat som en galning. Men nu kan tomten sela för och varmköra Haha!

Beställde även den här. Vi har en i plast men den har börjat ge upp. Hyllorna ger sig av framåt. Förmodligen bara nån mm. men tillräckligt för att jordens dragningskraft ska slå in. Haft den säkert i 10 år så ingen fara så. Tyckte dock det var lite smart med krokar och hyvelhållare. Lite snyggare än vår i vit plast med och så riktiga korgar som håller kvar flaskorna. Det gör ont att få en schampoflaska på foten.

Idag åkte vi upp till Tierp för några ärenden. Sen till Kocken och Kallskänkan i Fullerö för lite julbordslunch.
Åkte sen en snabbis in till ÖB för skulle ändå hämta en tomtegumma hos svärdottern på jobbet.


På ÖB hade dom satt upp den här ovanför fågelmaten. Har man jobbat på förskolan och pratat om vikten att fåglarna får mat i många år kan man det ändå Haha! Men iaf, vilken service.

Dom hade också satt ner alla julsaker med 50%, dök på den här, det stod ju Neta på den.

Nu har jag gjort en sats svart vinbärssill, tänkte mamma ska få ett provsmak.

Bara det att burkarna rymde mer än jag trodde. Nååja det är en värdslig sak. Ska träffa dom på lokal i morrn och ta en julfika. I morrn är också stora julmatshandlardagen. Är pensionärsrabatt på Maxi på tisdagar. Kan ju passa på då. Går upp tidigt och hoppas på att inte alla pensionärer gör det.

Fick ta till A5. ;-) W står för Willys som ligger strax bredvid.

Varit mätt hela dagen efter julbordet men nu tog L o jag en Äggifralla. Han gör dom så snygga jag bara skär ut en fyrkant som kan vara både sned och vind. Haha!
Nu i säng så vi orkar upp i morrn. Tidig frukost.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards