Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 december 2017

Mörkt

Av Neta - 28 december 2017 23:09

Det har ju vänt nu, men det märks då sannerligen inte. Idag blev det liksom aldrig riktigt ljust.
Blev väckt av nåt utlandssamtal, läskigt nu när dom börjar ringa från svenska nummer. Blir så fruktansvärt irriterad på sånna här samtal och bluffmail om ditt och datt som bara går ut på att luras.

Efter frukost skulle vi göra en solsallad. Ska ju egentligen bara vara citrus och banan, men vi tillsatte en burk persikor för att få lite sockerlag, ananasen som var kvar, några vindruvor och jordgubbar för färgens skull. Blev så blekt. Så det blev nog mer en fruktsallad till slut.

Karin kom och bytte vår toasits, fick en högre men vi tror inte det är nån nackdel. Sen åkte vi till stan och GC. Såg knappt hela gatlyktorna så lågt i tak var det och sikten runt bilen var ca 5 m. Tror inte jag varit med om något liknande. Så skönt att komma in på GC där det är ljust och fint.

Vi åkte allihop med 2 rullstolar, jag handlade ett par saker och lite tillbehör vi ska ha i nyår. E hittade lite kul. Sen köpte vi ändå en ny postlåda, den billigaste i plast vi hittade hos Clas i sjön. Han ska göra nån anordning så vi kan ta in den när tidningsbudet varit här vilket oftast sker strax efter midnatt. Då är vi vakna för det mesta. L brukar ta in tidningen innan han går i säng, nu blir det hela lådan.

När vi är där så får C ett samtal om att hennes reskamrat är sjuk. En ganska svår bakterie tydligen. C mår bra, hon blev ju sjuk sista dagarna, fick både dropp, nåt dunder intravenöst och antibiotika hon fick med hem. Därför tror vi inte hon är nån smittkälla om det nu är samma men det måste ju kollas upp så klart. Hon ska därför till infektion i morgon.
C hade ju önskat sig sushi så vi köpte med det hem.

Blir ju lunch i morgon med. Sen åt vi fruktsallad en stund efter. Jag kollade på nån dokumentär om en äldre finsk dam som bodde på en ö. Sen såg vi årskrönikan och lite på Golfaren.
Sen försvann alla åt olika håll och jag sitter som vanligt ensam i vardagsrummet. Så blir det precis varenda kväll vilka som än är hemma. Inkl alla julkvällar. Till och med på julafton satt jag själv till slut.

Så nu tänker jag också ge upp, är fortf som en vit vägg utanför fönstret. Tror det regnar med, låter så på de bilar som kommer. Blir väl ännu mer halt i morgon då. Idag ställdes det till och med in bussar p.g.a halka. Läskigt väder med många olyckor i hela regionen.
Fick meddelande idag att mina stolar är på väg till butiken. Ska hämta dom på lörd då vi också handlar det sista till nyår.

Nu slut! Sov gott ni som kan



Glöm inte att mata fåglarna!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Av Neta - Söndag 21 april 01:24

Hängde med L till Fyris ikväll och satt och lyssnade till Micke Ahlgrens. Träffade på 2 gamla kompisar, Gertrud och Kerstin. Så kul att få " prata ikapp lite" Har aldrig hängt med nån lörd innan men visste att våra gamla husvagnsgrannar jobbade där ...

Av Neta - Lördag 20 april 15:03

Sitter och slöar i soffan medans L duschar. Tänker tillbaka på en kul dag igår. Den började tidigt. Hämtade Annika vid 8 och for iväg mot Sörmland. Ett snabbt men välbehövligt kaffe & mackastopp i Strängnäs hamn. Har ju svårt att äta direkt på morg...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards