Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 19 mars 2018

Är vintern på väg bort?

Av Neta - 19 mars 2018 00:55

Dröjer mig kvar vid den fasta datorn trots att kl är mitt i natten. Jobbat lite med den andra bloggen, fört in recept i min kokbok på datorn från sånt jag spart. Passade även på att betala räkningarna, så skönt att ha det gjort. har en del autodragningar bara sen.


Skrev lite på fb om hur jag ser på böneutropen från moskén som ju är det senaste som ältas av "antiinvandringsfolket" jag tycker inte det är nåt större problem med nåt som sker 2-3 ggr  på fredagar. våra kyrkklockor ringer ju 2 ggr varje sönd och varje lörd.kväll + vid bröllop, begravningar och småmässor i veckorna.

Då tycker jag det våld och andra olagligheter som unga invandrade killar sysslar med är ett större problem, bättre att lägga krut på att få bort det.


Tempen ute ligger på nollan, efter att det varit många minus i flera nätter nu. Vågar vi hoppas? Vore inte fel med lite vår nu, utan bakslag tack!

Ser ju att folk söderut börjar fika ute och att en del dammat av golfklubborna.

Veckorna som kommer nu händer det lite kul, dagskryss till CL på fred. Trädgårdsmässa nån av dom andra dagarna.Sen Solrosen nån dag.

I morrn ska jag köpa matjessill o ansjovis på Lidl till påsk, inget slår deras varken i pris, smak eller kvalite´. Kan hända att det slinker ner lite annat också.

Blir nog en lugn påsk, C ska jobba på Tibble, blir många rara slantar en storhelg. Annandan ska vi till Elle. Vi ska ju så klart på konstrundan, måste ju till smeden och glasblåsarna iaf.


Nämen sova då kanske? Lär ju upp hyfsat tidigt i morgon. Lunch i stan minsann.





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 29 mars 04:18

Mr X är här. Han somnade med lampan på och släckte den inte förns 3. Som att försöka sova med en strålkastare rakt in i rummet. Men jag var för trött för att orka väcka honom eller gå ut i vard.rummet och släcka själv. Nu kan jag inte sova. Han k...

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards