Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 27 november 2019

Stan

Av Neta - 27 november 2019 00:07

Igår kom L och hämtade mig på fm. På order av dottern haha! Hade beställt gardiner som skulle hämtas på Hemtex och fick 3 påminnelser när vi var i Götet. Hade inte räknat med att dom skulle komma så fort.
Hade ju köpt mörkblå sammetsgardiner med magnolior på. Men såg utan att jag behövde packa upp dom att dom passade inte här. Så nu blev det olivgröna enfärgade ist, även dom i sammet, med grå tofsomtag. Köpte även strykband jag ska lägga upp dom med. Har ju lite grönt i tapeten så det här blev mkt bättre.
Glömde skicka tbx dom andra med så ska försöka sälja dom.
Var även upp till Clas Ohlson och köpte mig en piassavakvast och en snöskyffel. Fikade på ?Ovan där? och jag fick lite handlat på Kvantum. Vi kollade även in klockor på guldfynd.
Halv 2 skulle vi hämta E men strax efter ett kom han på att han skulle tvätta bilen. Vi blev lite sena. Hämtade E och for upp hit och Dollarstore som ju öppnade här i fredags.
Litet och trångt var det på vårt Dollarstore. Har inte fullt sortiment heller men bättre än inget. Vi behöver lite lågpris här.

Dom skjutsade hem mig vid halv 4 men åkte direkt, tror L var trött, går ju upp tidigt på måndagar. Fick en bit makaronipizza av E så slapp laga mat iaf.
Dom fick sina presenter vi köpt i Göteborg, L en variant på kuben men i trä och bara 2 färger. Den blir som en orm och sen ska man få den till en kub igen.
E fick en Julius och en mugg. Julius är Lisebergs julkanin. Är vit med röd luvtröja.

Han bor i den här stugan.

Idag har jag haft både städ och fönsterputs. Satt upp de nya julkapporna i köket med hjälp av min städhjälp.

De andra fönstren ska få sina sammetsgardiner i morgon. Gröna i sovrummet och blå i vardagsrummet. C ska också hjälpa mig få in adventssakerna.

Nu ska jag iaf sova. Å gunåde den som väcker mig i morgon. Haha! Tänker sova läääänge!

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards