Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 4 juni 2022

Nu är han student

Av Neta - 4 juni 2022 14:30

Ja vår långskånk, huvudet högre än farmor.


Så stilig igår i sin kostym. Som snabbt åkte av då han kom hem. Haha!

Christine hämtade mig på fm, hon hade ordnat med blommor så vi kunde snabbt åka iväg. Mötte upp hennes Marcus på Gränbys parkering och sen åkte vi ut mot Jälla.
Där var det kö långt ut på Östhammarsvägen. Tog nog en halvtimma om inte längre att komma till den parkering nära där vi skulle vara som Leif förhandlat till sig av en parkeringsvakt. Han stod där själv också och vinkade in oss. Själv hade han hamnat långt därifrån. Lika gjorde Johnny med fam som kom efter oss. Men alla hann.

Mycket folk, rörigt och oorganiserat utan en tanke på äldre släktingar som kanske hade svårt att gå. Ingen kom fram till klasserna utan att gå en lång omväg om man inte kunde kliva över ett staket. Många hade problem. Jag hade ju klart en vinstlott som fick sitta ner. Kom inte heller fram men Rasmus kom till mig. Däremot satt vi på första parkett sen när dom skulle åka iväg.




Tog lång tid att komma därifrån. Ändå tror jag vi kom ut på vägen fortare än dom flesta. Men där var det krypfart.
Vi mötte upp L på Gränbys parkering. Flyttade över mina pinaler till hans bil och vi for iväg och köpte varsin hamburgare och åkte sen till mamma. Hon bor ju rätt centralt så vi hörde larmet från stan men satt så skönt på hennes altan. Fick i oss både hamburgarna, vatten och fika. Precis vad vi behövde.

Molnen tornade upp sig precis till vi skulle åka. Hade varit sol och varmt fast blåst innan. Precis när vi satt oss i bilen kom regnet. När vi kom till Luthagen även Hagel. Precis då mötte vi ett flak med studenter. Stackars dom! Haha! Slutade dock på väg ut ur stan.

Ute hos Johnny stod partytältet uppe med 2 långbord och ändå plats för lite mingel. C och M var redan där och precis när vi kom började regnet igen. C kom ut och hjälpte oss in med presenter och sånt. Dom hjälpte mig in i lösgruset och Leif åkte och parkerade på en fotbollsplan nära deras hus som för dagen blivit parkeringsplats.

Vi fick skumpa och snittar medans vi väntade på Rasmus. Js halvbror hade varit flakvärd och med dom kom också halvsyster med man och farfar.
Så småningom dukades det upp en buffé med kallskuret och en massa annat gott, vin o öl. Vi var runt 45 pers tyckte jag att jag hörde. Blev lite jobbigt ett tag med så mycket folk och framförallt saknades ju Elle. Men jag satt längst ut med L och C mitt emot och M bredvid mig. Vi pratade mest med dom som satt närmast oss och dom som kom förbi. Så då gick drt hyfsat.

Leif skjutsade hem mig och på vägen stannade vi på Maxi som ju är öppet till 22 så jag fick handla lite ost o bröd.


Tog lite bär och annat grönt med. Dom här åt jag till frukosten. Första Ulvagubbarna. Sååå goda!

Har satt igång en maskin tvätt men sitter nu på baksidan och njuter av lugn, blommor och tystnad.
Ja lite fika med. Blir sista biten ostkaka till lunch med färska blåbär och hallon.
Senare citronhalstrad lax med marinerade champinjoner och vit o grön sparris med nån lämplig röra till. Har några färskpotatisar med. Det är ju ändå pingstafton, en ensam sån för mig. Varit blå himmel men nu börjar det komma moln. Varmt o skönt iaf.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Söndag 30 juni 23:45

Ja nu har hela juni gått med och det har vänt och blir bara mörkare. Det går så fort. Vi har lite grejer planerade i juli och augusti i familjen. L och jag ska bo hemma hos C och M och ta hand om kaninen. Samtidigt gå på en konsert en kväll. Vi...

Ont

Av Neta - Söndag 30 juni 00:47

Luften gick ur mig lite igår när allt gick åt skogen. Men ev kommer C i morgon i regnet och då kanske hon kan fixa så jag kan dammsuga. Har till o med typ grus i min arbetsstols hjul. Vet inte om det regnat i natt också men det var iaf 16 mm i m...

Av Neta - Fredag 28 juni 23:41

Värmen menar jag. Inomhus är det fortf rätt varmt, vill inte ha öppet för det har blivit så mkt flugor. Har nog ett flugbo nånstans därute. Då dom använder mig som studsmatta slipper jag dom helst. Kom en rejäl skur med åska ikväll, lätt huvudvär...

Av Neta - Torsdag 27 juni 23:03

Man gör inte så mkt när det är 31 gr. Idag gick jag bara ut på baksidan när jag skulle vattna. Förberedde också för regn, la dynor upp mot fönstret. Åt det hållet alltså. Så nu blir det väl inget. Haha! Fläkten går och den får nog gå i natt med. ...

Av Neta - Onsdag 26 juni 10:23

Tyvärr kom bilderna inte med men dom finns både på Fb och Insta . ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards