Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 22 maj 2017

Dramatik i stan

Av Neta - 22 maj 2017 23:50

Vaknade till strålande sol, gick att äta frukost på altanen. C kom upp sent hon har jobbat så mkt i veckan och var helt slut igår, idag jobbar hon dygn och har sen en v semester och gudarna ska veta att hon behöver det. Hon åker utomlands med kören på fred, så hon har lite kul att se fram mot.

Åkte med L in idag han skulle till doktorn på årsbesiktning, vi åkte runt Nelins och tog en korv då vi kom på att vi glömt att äta lunch ;-)
Så fint runt doktorsvillan där Husläkargruppen huserar, så mkt blommor och en stor hägg som blommade. Satt och tänkte på alla år man gått där hos R-M, nu finns hon inte ens längre.
L gick till samma doktor jag träffade i januari, som gjorde att jag bytte vårdcentral. Han tyckte dock att hon var bra, hon kanske har lättare för karlar :-D Jag satt kvar i bilen och läste i en tidning. Allt var bra med honom hon tog till o med bort nån medecin han ätit.

Vi skulle sen åka ut till Danmark och Fäboden för att köpa hö och havre till Skruttan då han kom på att han måste in en snabbis på biltema. Jag satt kvar i bilen där med, reagerade inte över sirener först ligger ju en station ganska nära där.
Rätt som det är kör det in 2 polisbilar med både blåljus och sirener på parkeringen. Hade 2 bilar mellan mig och entren, blev lite orolig över pådraget funderade om det var väpnat rån eller nåt. L var ju därinne.
En kille tog en polis åt sidan och pratade med, såg att han fick visa leg och så. Kanske nåt vittne. Dom andra tre poliserna sprang in, L hade dock inte märkt något därinne och såg inga poliser förrän han kom ut.

Senare ikväll läste jag dock på twitter hos polisen.
"Samverkan butiksvakter och polis resulterade i 2 gripna för stöld på Biltema i Uppsala."
Så det var inte mer än så, och ett sånt pådrag för det? Sen lägger dom ner utredningar om våldsbrott!?!

Vi tog en sväng på Bauhaus med då vi ändå var där. Det här med byggplast, förr kunde man köpa på metervara nu måste man köpa en hel rulle, och den kostar 1000 kr, höll på slå på rygg. På Bauhaus fanns iofs klar också. Plasten L vill ha kostar runt 350 kr st i en strl vi måste ha. Vi behöver 4 st. Dom är mämligen bara 80 höga och vi behöver 100 cm. Får ta höjden på bredden isf och göra som dubbelrutor.
Nu ska vi kolla med vår granne som har Allehanda glas vad vanligt enkelt glas kostar, ger mig 17 på att det är billigare. Vi köpte tillskuret spegelglas för nåt år sedan, lika nytt till ytterdörren och det var inte dyrt. Alternativet är att kolla på Blocket och på loppis efter beg fönster. Kräver en del fix men det kan han.

Sen äntligen ut till Fäboden. Älskar vägen ut dit från kyrkan, små nya alldeles svarta lammungar gick i en hage vid en gård. Så grönt o fint och massor av gullvivor. Vid parkeringen den här stora häggen.

Ärendet där var ju snart gjort så fina vägen tillbaka och sen motorvägen en bit ut till Blomsterlandet. Eller först var L in på CG och köpte jord till Elle.

Väl inne på Blomsterlandet hittade vi tomater vi skulle ha, L blev så lycklig då han hittade sina gula favoriter. Yellow queen. Jag köpte även miniplommontomater och en röd busktomat som inte behövde tjuvas. Var 3/99kr. En spetspaprika, stor och kraftig planta för 39kr tog vi med. Några småplantor och en tovsippa blev det också.

Sen dom här, kunde inte låta bli. Båda är små buskar som är ca 40 cm höga, dahlians blommor är gigantiska. Rosen har som blomgrupper, som en kvistros och den ska ner bredvid Peacerosen. Funderar på om det rent av är en rosbuske. Isf får vi väl plantera om den lite friare nästa år. Dom kostade 99kr st och rosen fanns i orange också, men då enfärgad. Skulle vilja ha den också. Hint hint ;-D

Hem via Food courten i Gamlis. Köpte med oss thaimat hem. Åt sen åkte L till E med jorden.
Såg hockeykillarnas hemkomst på nyheterna. Sen hängt i soffan framför burken.
Nu lite småfix sen sängen.
Godnatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards