Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 23 mars 2024

Earth Hour

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33

Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här.


Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen men näsa och så torra underben så det finns risk för effekter av mindre kul slag.
Jag önskar dock att alla män som finns i närheten av kvinnor med grava klimakterieproblem läser den här boken.
Jag fick ju barn sent och behöll på läkares inrådan hormonspiralen länge. Därför har jag *bara* haft problem med torka. Kan hända jag haft lite humör också. Och känslan när man inte känner igen sig själv, den vet jag allt om.

Finns en uppföljare till boken *Dagboken jag faktiskt skrev* den ska jag börja lyssna på i morgon.

Vi åkte ju på trädgårdsmässan idag. Å fy farao va med folk. Fick nästan panik ett tag. Jag som sitter ner blir ju som omringad av folks kroppar och ser ingenting. Inte var jag så inspirerad heller.
Köpte 2 fröpåsar, 1 fl Ramslöksvinegrett och lite lakrits. Ingen pelargon eller nån annan växt alls. Ska köpa årets men den finns betydligt billigare på andra ställen.
Vi gav upp efter att vi ätit lunchen eniga om att nästa år blir det en vardag igen.

En annan sak är att jag blev upplyst om att rullstolsburna går in gratis på alla mässor. Blev så paff, aldrig någon som upplyst om det och det står inget om det på Stockholmsmässans hemsida. Hur många mässor har inte jag varit på, och betalt. Brukar ju vara ledsagarna som går in gratis på andra ställen iaf. Vilket jag också tycker är fel då dom får ersättning av kommunen.

Iaf så.tyckte C att vi skulle åka hit

Ligger i Täby dit det var väldigt långt. Vi hade då fått köa vid en olycka ganska länge också. Det här är en stormarknad där man måste vara medlem och det kollas vid entrén. Superbilligt har C sagt till mig och stora förpackningar. Billigt kan jag dementera, stora förpackningar ja, kul mat man inte ser i andra butiker kan jag också skriva under på. Det fanns även prylar, vitvaror, kläder och möbler.
Men köttfärs kostar lika mkt som på Kvantum här men ingenstan står det var den kommer ifrån. Hur den är slaktad och inte såg jag nåt bäst föredatum.
Lika med frukt och grönt.
Man får ha med sig en gäst in men man tar bara betalt av medlemmen. Handlar du som gäst får du göra upp det med den.
Jag köpte nån storförpackning med mindre wienerbröd. 4 olika och 5 av varje. 79kr var ändå hyfsat.
Vid utgånen kollas alla som vid en avstämning av kunder som scannar. Dom säljer inga kassar.
Ingen butik jag tänker besöka igen!

Vi upptäckte också att det var vår, hur undrar ni? Jo bilen var inte det minsta kall ens efter lång tid utomhus.

Idag har jag också skrattat på riktigt för första gången efter Elles död. Ni vet ett sånt flamsskratt som blir när man är lite trött.
Jag tyckte ju att det var lite långt och segt till Täby. Sa till C att det känns som vi är vid kusten. Vrider på huvudet och ser vatten. Ja där ser du ju sa jag.
C kontrar med att det nog iaf inte finns krokodiler i vattnet. Jag kommer då på att jag sett en massa filmklipp där golfare brottas med krokodiler på golfbanor. Precis då kom en golfbana. Vi dog nästan.
Jag undrar sa jag, varför krokodiler är just där, spelar dom golf? Undrar va dom har för handikapp. Sen dog vi lite igen. Så där höll vi på och hela tiden hör jag Elles skratt i huvudet.

Nåja vi for sen hemåtvia Maxi i Gnista då jag glömde ett par saker i torsdags.
Hemma packade jag upp, både från mässa, Täby och Maxi. Sjönk ner i soffan och där sitter jag än. Börjar känna att jag gick upp 7 efter dåligt med sömn så ska avveckla nu.

 
 
Ingen bild

Anne

Söndag 24 mars 07:34

Ibland behöver man få skratta. Mitt i alla skit man kan befinna sig i.

Neta

Söndag 24 mars 14:30

Ja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Fredag 26 april 00:43

Idag startade den med ett så smart recept. Du kör färdiga potatisbullar i våffeljärnet. Blir frasiga och platta som rårakor. Funderar på om jag ska göra sånna som fredagsmys i morgon. Kom på att jag har allt till en Skagen också. Räkor, dill, rödlök,...

Av Neta - Onsdag 24 april 23:58


2 små barn mördade och en politisk attack där människor skadats svårt. Jag minns när det nästan blev tidningsrubriker om nån slagits med nåt annat än knytnävarna. Jag har väl också blivit extra känslig mot sånt här efter att vi mist Elle. Önskar ja...

Av Neta - Tisdag 23 april 17:25


Den tär på min SLE tärda kropp. I morse var det full sol och blå himmel men 0-gradigt. Det kämpade sig upp till 7 gr. Ser så skönt ut men det är det inte. Fick ett medelande i Bjkl gruppen om att det är rådjur som härjar på kyrkogården, precis som ...

Av Neta - Måndag 22 april 23:21

Hemköp har sin färs, Ica sin. Icas består av 30% ärtor och HKs av 50% broccolli och blomkål. Den har fått godkänt både av mig och dom som ätit den här. Gjorde ju biffar, det blev 15 st av 500 g, kostade då 30kr. Nu har dom den igen och den här veck...

Av Neta - Söndag 21 april 22:01


Problemet när man sitter som jag är ju att man kanske inte alltid känner hur kall man blir. Jag frös om överkroppen igår och hade tagit med en kofta. Men fötterna blir ofta väldigt kalla utan att jag känner det. I en danslokal är det inte så mkt värm...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards