Mina ord och tankar

Alla inlägg den 18 mars 2024

Av Neta - Måndag 18 mars 00:26

En med hög rygg som avlastar nacken och helst under 12000. Har sett två jag kan tänka mig. En på Möbelmästarna


Och en på mio


Men absolut inte så här ljus. Dom här två kostar ungefär lika mkt. Och går båda att höja med en förhöjning jag redan har.

Den jag har nu är en bäddsoffa med lösa kuddar, väldigt bra när nån ska sova över men det händer typ bara när L är här och det kan jag lösa på annat sätt eftersom han kan sova typ hur som helst. Han är ju militär Haha!
Den är väldigt skrymmande längdmässigt i mitt lilla vardagsrum och är 1 m djup, utbäddad 140 djup. Lite över 2 m bred, 2.10 far det genom skallen.

Jag sitter inte så bra i den, är för djup tycker jag. Får halvligga för att få stöd åt nacken. Och det behöver jag ha.

Ska åka och provsitta båda två. Men är nästan tvärsäker på att den översta är den vi hade som hörnsoffa i huset. Den var brs.

Bäddsoffan ska säljas. Det som är bra med den är att den går att tvätta i maskin, är ljusgrå. Men i ett bra möbeltyg.


Nog om det!

Veckan som kommer är en utmaning för oss i familjen. På onsd är det 2 år sen Elle dog. Dagarna innan var ju också en utmaning i o med att operationen av njurar och levern gjordes. Vi levde verkligen mellan hopp och förtvivlan där. Men hennes kropp orkade inte ta hand om bakterier så det blev blodförgiftning i hela kroppen och inga organ fungerade.

Leif kommer, Christine har tagit ledigt på em, Johnny kommer väl på något sätt med. Vi vill ju vara vid graven vid 17-tiden då hon dog. Sätter väl dit nåt mer förutom roshjärtat. Förmodligen påskliljor.
Hon gillade dom.
Jobbigt som attan känns det som. Som tur är sover L här.
Jag mår inte så bra som ni förstår. Som tur är väntar lite kul saker framöver, som trädgårdsmässan på lörd. Lindrar lite för stunden iaf. Sen påsken med konstrundan helgen efter.


Gjorde en ny sallad idag. Orkade inte laga mat. Kyckling, spetskål, rödlök, sv oliver, feta och aprikoser från burk utan socker. Mjukade upp kålen med olja och vinäger, blandade allt och hade i aprikoserna sist. Funkade väldigt bra med min favvodressing på mango och persika.


Det var alltför idag.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards