Mina ord och tankar

Alla inlägg den 16 mars 2024

Av Neta - Lördag 16 mars 23:47

Dom far som plockepinn. Så står det i tidningen på nätet och då måste väl det vara sant? Haha!
Nej men på riktigt, det är väldigt blåsigt det ser jag med. Träden vajar väldigt djupt.
Här började det fara snö i luften strax före 14. Just nu snöar det inte men enligt appen i mobilen kan det komma lite till fram till 2-tiden sen dis eller dimma. Det har väl kommit 3-4 cm. Det är säkert borta igen i morgon kväll.

Varit flera bilolyckor i närområdet en större i Lövstalöt så vägen var avstängd ett bra tag. Å en massa träd över vägarna då.

Jag gav mig själv ledigt idag så jag har mest suttit i soffan och löst korsord, lyssnat på en bok och fikat. Fönstren har varit täckta av blötsnö på framsidan så man har varit som i sin egen koja. Lite mysigt med. 3-4 gr har det varit.
Uppe i Furuvik har det kommit 30 cm såg jag nånstans.
Det låter av blåsten hör jag nu och det är det inte ofta man hör här. Locken till postlådorna slår. Hoppas det inte är nåt i min. Har ju inte varit ut sen i torsdags. Men hörs annars mest på baksidan. Stormsus i trädkronorna.

Hade ju rester av chili con carne sen i torsdags så åt hälften av det idag med lite salta tortillachips och en sallad på spetskål och rädisor. Resten frös jag.

Pratat med mamma och kollade så allt var bra där i ovädret. Hon var väl lite orolig för att strömmen skulle gå men har inte läst nåt om strömavbrott så tror inte det.


Gjorde lite fuskglass på hallon, blåbär, lite socker och sprutgrädde, i sprayburk. Det var ju ändå lörd tänkte jag. Bara blanda och frysa till lite.

Nu ska jag avsluta dagen här. Lägga mig och lyssna på vinden.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards