Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2024

Ska det bli bättre nu?

Av Neta - Fredag 28 juni 23:41

Värmen menar jag. Inomhus är det fortf rätt varmt, vill inte ha öppet för det har blivit så mkt flugor. Har nog ett flugbo nånstans därute. Då dom använder mig som studsmatta slipper jag dom helst.

Kom en rejäl skur med åska ikväll, lätt huvudvärk gör att jag misstänker att det kommer mera.

Varit över 30 gr idag nu är det enligt appan i luren 18 men det är nog lite mer.

Idag skulle jag dammsuga upp lite jord från potatispåsen i köket. När jag äntligen fick bort dammsugaren från laddaren, den är urtung och dammsög tyckte jag först det gick bra. Tills jag lyfte på den och där låg allting. Fullt alltså. Det är typ 10 moment när man ska tömma den så jag lär mig aldrig det, jag använder den sällan och då mest den lilla enheten. Har ju inte mkt kraft i fingrarna heller. Ta fram den stora *riktiga* klarar jag bara inte. Får väl försöka sopa. Luften gick dock ur mig så inte gjort än. Handlederna tar ju stryk där med.

Men det är ju konstigt det där hur folk *hjälper till* dom vet att jag inte kan och har svårt att orka med fingrarna. I stället för att tömma den då man använt den ställer man bara upp den på laddaren och tror att den tömmer sig själv verkar det som.

Lika med disk, idag hittade jag en vispskål med intorkad grädde. Fräscht! Den stod dessutom så att jag trodde den var diskad. Har ju inte orkat plocka in i värmen. Men jag hittar ofta disk med matrester kvar på tallrikar när dom varit här. Det är ju så äckligt så, klockorna stannar. Nu har jag lärt mig kolla eller säga till men att det ska behövas? Disk sköljs innan maskin eller diskas direkt utan rester, så är det bara. Själv diskar jag en gång i veckan då jag vill göra det med fylld maskin.

Måste försöka ta mig upp med soporna också. Bytte idag och skulle åka upp och sen till affären tänkte jag. Då kom regnet. Måste ju gå av scootern om jag inte kan slänga från dörrhålet så är lite orolig för att ramla däruppe med. Då vill man ju inte att det ska vara regnhalt.

Gu va jag gnäller men man blir lätt frustrerad när sånt man gjort hur lätt som helst helt plötsligt inte går.

Hhar ju en ledsjukdom som satt sig på leder i fingrar, handleder, axlar och knäleder. Lederna är inflammerade hela tiden det är därför jag inte får byta knäleder t.ex Det är en form av SLE. Den sjukdomen kan se ut på många sätt.

Men nu ska jag iaf försöka göra nåt vettigt.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Tisdag 2 juli 01:29

Inte varit utanför dörren. Så är väl mitt eget fel. Iaf så har jag ingen uvi, inbillar mig att då är det nog inget fel på njurarna heller trots att det värker i det området. Så då skyller vi på sängen och att jag inte sitter så bra i min bäddsoffa...

Av Neta - Söndag 30 juni 23:45

Ja nu har hela juni gått med och det har vänt och blir bara mörkare. Det går så fort. Vi har lite grejer planerade i juli och augusti i familjen. L och jag ska bo hemma hos C och M och ta hand om kaninen. Samtidigt gå på en konsert en kväll. Vi...

Ont

Av Neta - Söndag 30 juni 00:47

Luften gick ur mig lite igår när allt gick åt skogen. Men ev kommer C i morgon i regnet och då kanske hon kan fixa så jag kan dammsuga. Har till o med typ grus i min arbetsstols hjul. Vet inte om det regnat i natt också men det var iaf 16 mm i m...

Av Neta - Torsdag 27 juni 23:03

Man gör inte så mkt när det är 31 gr. Idag gick jag bara ut på baksidan när jag skulle vattna. Förberedde också för regn, la dynor upp mot fönstret. Åt det hållet alltså. Så nu blir det väl inget. Haha! Fläkten går och den får nog gå i natt med. ...

Av Neta - Onsdag 26 juni 10:23

Tyvärr kom bilderna inte med men dom finns både på Fb och Insta . ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards