Mina ord och tankar

Alla inlägg den 28 juni 2024

Av Neta - Fredag 28 juni 23:41

Värmen menar jag. Inomhus är det fortf rätt varmt, vill inte ha öppet för det har blivit så mkt flugor. Har nog ett flugbo nånstans därute. Då dom använder mig som studsmatta slipper jag dom helst.

Kom en rejäl skur med åska ikväll, lätt huvudvärk gör att jag misstänker att det kommer mera.

Varit över 30 gr idag nu är det enligt appan i luren 18 men det är nog lite mer.

Idag skulle jag dammsuga upp lite jord från potatispåsen i köket. När jag äntligen fick bort dammsugaren från laddaren, den är urtung och dammsög tyckte jag först det gick bra. Tills jag lyfte på den och där låg allting. Fullt alltså. Det är typ 10 moment när man ska tömma den så jag lär mig aldrig det, jag använder den sällan och då mest den lilla enheten. Har ju inte mkt kraft i fingrarna heller. Ta fram den stora *riktiga* klarar jag bara inte. Får väl försöka sopa. Luften gick dock ur mig så inte gjort än. Handlederna tar ju stryk där med.

Men det är ju konstigt det där hur folk *hjälper till* dom vet att jag inte kan och har svårt att orka med fingrarna. I stället för att tömma den då man använt den ställer man bara upp den på laddaren och tror att den tömmer sig själv verkar det som.

Lika med disk, idag hittade jag en vispskål med intorkad grädde. Fräscht! Den stod dessutom så att jag trodde den var diskad. Har ju inte orkat plocka in i värmen. Men jag hittar ofta disk med matrester kvar på tallrikar när dom varit här. Det är ju så äckligt så, klockorna stannar. Nu har jag lärt mig kolla eller säga till men att det ska behövas? Disk sköljs innan maskin eller diskas direkt utan rester, så är det bara. Själv diskar jag en gång i veckan då jag vill göra det med fylld maskin.

Måste försöka ta mig upp med soporna också. Bytte idag och skulle åka upp och sen till affären tänkte jag. Då kom regnet. Måste ju gå av scootern om jag inte kan slänga från dörrhålet så är lite orolig för att ramla däruppe med. Då vill man ju inte att det ska vara regnhalt.

Gu va jag gnäller men man blir lätt frustrerad när sånt man gjort hur lätt som helst helt plötsligt inte går.

Hhar ju en ledsjukdom som satt sig på leder i fingrar, handleder, axlar och knäleder. Lederna är inflammerade hela tiden det är därför jag inte får byta knäleder t.ex Det är en form av SLE. Den sjukdomen kan se ut på många sätt.

Men nu ska jag iaf försöka göra nåt vettigt.


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards