Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 9 maj 2022

Suttit och tänkt på

Av Neta - 9 maj 2022 23:37

Ja allt Elle och jag ville och alla drömmar vi haft om att jag skulle kunna skaffa ett sommarställe där hon kunnat få en egen Atterfall och där vi hade kunnat haft en gäststuga till dom andra två och Leif. Hur L kunnat ha sina grejer i nån lada ist för att hyra dessa dyra containrar.
Vi tyckte ju att det gärna kunde ligga i Sörmland. Hur vi skulle åka färdtjänst dit och bo där hela sommaren vid nåt vatten. Gärna nära Fabriken.

Jag kommer ju aldrig våga bo i nån stuga själv, men känner ju extra mkt nu när E är borta att jag är ingen lägenhetsmänniska. Så hur jag ska lösa det vet jag inte. Flyttade ju hit för hennes skull efter att hon hade haft långdragna infektioner och för jag tyckte att en av oss borde vara nära. Att det här skulle hända fanns ju bara inte.

Ja vi spånade mycket, båda hade vi ju både Varamon och Gotland som semesterfavoriter. Kommer att bli jobbigt att åka tillbaka till ställen vi varit men samtidigt tror jag att vi alla tre skulle behöva göra precis det.

Vi har ju rest runt mycket i det här landet och dom två långkryssningarna vi varit på var ju var och en på sitt sätt fantastiska. Ja bara att åka på en kryssning igen kommer ju att bli en liten utmaning.
Sen Malung! Alla år och alla dansbandsveckor. Hur ska man kunna åka dit utan henne?
Kändes ju så tomt bara på trädgårdsmässan. Då var det ju iofs bara C och jag.

Rättvik var ju C och jag till förra året utan henne och tog svängen över Tällberg och Leksand hem. Sen var vi ju upp till Järvsö alla 3. Som hon pratade om det och hur hon ville åka upp och sitta i det där huset med all snickarglädje och äta den buffén igen. Vi kom ju dit till den hembygdsgården lite sent och alla butiker var ju inte öppna. Hon ville så gärna tillbaka dit.


Vi har haft en storbrand här idag. Returpapperscentralen började brinna vid 14-tiden och brinner än. Min mamma bor ganska nära så ringde henne för att säga åt henne hålla sig inne med stängda fönster. Hon i sin tur hade varit orolig för att det var nån villabrand nära där hon bor då röken kom så nära. Hon hade redan varit ut på gatan och kollat, tagit in tvätten hon hängt i trädgården och sett att det var bortom lilla järnvägen.
Alla butiker, skolor och arbetsplatser i den delen av Boländerna stängde. Tjock svart rök bolmade åt Årstahållet till då hon varit ut, men vindar kan ju vända och det har ju blåst idag. Fortfarande ganska sent ikväll gick det ut varningar på TV och på sociala medier.
Järnvägen söderut från stan ligger precis intill branden så massor av tåg norrut från 08 är inställda eller ersätts med buss. Många som bor här jobbar ju i Sthlm eller på Arlanda. Undrar hur dom kom hem? Rälsen där har nog tagit stryk av hettan.

Har inte varit in på UNTs sida och läst där än men ska göra det innan jag somnar.

Har inte varit ut nåt just idag heller. Vattnade lite i blomlådan på framsidan och ampeln där.
I morgon ska jag ner på stan, tror inte jag var där i fjol ens. Bara till stadsparken. Sen ska vi gå upp till Ekeby innan vi åker hem. Går väl genom universitetsparken och kyrkogårdarna kanske.
Så ska väl slå en flukt * i tidningen * och sova sen. Kl ringer tidigt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Lördag 18 maj 23:08

Igår på dan ringde min kompis från grannbyn och funderade vad jag skulle göra i helgen. Jag hade försökt bjuda på spontanmiddag tidigare i veckan eftersom hon fyllde förra helgen men då var son och sonhustru där. Jag har svårt att ta mig in i henne...

Av Neta - Fredag 17 maj 04:42


Kl är 4 på morgonen. Jag vaknade av nånting och kan inte somna om. Undrar över himlen, den är kritvit som om det vore molnigt. Kan det var så att det kommer en mellandag? Tyckte jag bara såg solar på vädret. Annars är det skönt nu, jag älskar ju si...

Av Neta - Torsdag 16 maj 20:17

Kan ju varna för han som står och säljer vid svandammen i Uppsala. Jag tänkte swisha de 35kr jag handlat för men blev ombedd att betala med kort. Det är draget 80kr såg jag idag från Bärprinsen (utan prickar). Min kompis köpte jordgubbar för...

Av Neta - Onsdag 15 maj 22:46

Då tog jag min B-vitaminspruta idag och jag känner redan kl 22 att jag är piggare. Det där med B-vitaminbrist är ju en hel vetenskap. Tar ju dom eftersom jag är överviktsopererad, GBP en op som inte hjälpte mig ett dugg. Gick ner mer under året jag...

Av Neta - Tisdag 14 maj 22:47

Rätt nere nu. Är väl den stora vårdeppen. Ska det vara så omöjligt att bara få må bra, vara glad och slippa fundera över saker som blir typ *konstiga* Kanske är jag något bättre i fötterna, vi får väl se, men jag törs inte ta ut nåt i förskott. F...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards