Direktlänk till inlägg 10 november 2022
*
Pepparkaksgrissini
500 g färdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1 apelsin
Ädelostdipp
140 g ädelost
2 dl lätt crème fraiche eller gräddfil
Sätt ugnen på 225°C.
Knåda in apelsinskal i pepparkaksdegen.
Dela degen i 30 bitar (för 30 st) och rulla varje till smala längder.
Lägg på en bakpappersklädd plåt och grädda i omgångar 5-8 minuter.
När vi åkte hem igår regnade det och det hade också regnat massor under em det syntes på vägen. Från att vi åkte på 55an ungefär var det torrt och inget spår av regn fanns. Inte här hemma heller och det är mkt torrt i naturen. Regn skulle behövas här...
Iaf ett par nätter ha ha! Så skönt att få prata av sig om allt. Känna stödet från nån som känner mig och som förstår mig precis. Han följer med mig som stöd till prästsamtalet om begravningen i morgon också. Kanske inte ända in på mötet men finns...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|