Mina ord och tankar

Direktlänk till inlägg 23 maj 2012

Idag kom den hem

Av Neta - 23 maj 2012 22:28

Idag bestämde vi (läs jag) att vi skulle tvätta och olja utbyggnaden på altanen, alltså den delen som saknar tak, det blev lite moln mellan solskenet så det såg ut att bli en bra dag för det.

Så L ger sig iväg till garaget och ska hämta högtryckstvätten men hittar den inte!!!!!!! Ja men en högtryckstvätt... den är ju inte liten precis, han hittade så småningom hjulen som han uttryckte det men inte det andra.

Nä men skyll dig själv då, rotborste och vattenslang går väl också, och så fick det bli. Torkade ju fort idag också så han hann olja allt utom räckets "pinnar".


Nu är det mitt jobb att laga markiserna som ju nöttes av ankarlinan jag använde som omtag runt stolparna förra året, får klippa bort det trasiga och fålla långsidorna samt sy några nya. Tar ju ett tag för mig, knät håller inte för hur många nertrampningar som helst med symaskinsfoten, men det får ju ta den tid det tar. Kan ju sitta därute och sy om det blir finväder.


  Ma kom med min egenblåsta glaskula ikväll, här på bilden ser den ju ut som vilken julgranskula som helst men den är sååå himla fin. Hoppas kunna fota den i solsken i morgon så ni får se mönstret. Jag blev också förvånad över hur tung och gedigen den är, trodde det skulle vara en ganska skör glaskula, men icke. Inte kan jag ju hänga den där i sovrummet som jag tänkt, den måste ju hänga där den syns.    Jag är sjukt stolt över den och rekommenderar er verkligen att ge bort en glasblåsning i present, jag kommer då garanterat att ge bort fler.

Ma var gräsänka ikväll, Mi var med några elever på nåt jippo på Gripsholms slott i Mariefred. Hon stannade och åt så vi grillade kycklingburgare och gjorde lite gott med champinjoner och en tzatsiki. En ljuvlig kväll för altanhäng blev det och man ville knappt gå in. Fler sånna tack!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Neta - Onsdag 27 mars 01:06

Med den här jäkla tröttheten märker jag hur min mobilitet försämras också. I synnerhet direkt på morgonen då jag går jäkligt illa. Ont satan då också. Går dåligt jämt och måste alltid hålla i mig nu. Att bära nåt samtidigt försämrar också balansen om...

Av Neta - Måndag 25 mars 22:39


Kom inte receptet med, blir så trött

Av Neta - Måndag 25 mars 22:37


Jag hade spart Chokladvåfflorna Så,dags nu men iaf. Haha! ...

Av Neta - Måndag 25 mars 19:32

Känns som något är fel. Inatt sov jag dåligt men gick inte upp i morse utan sov till 11. Har som ett tryck över huvud och ögon men det är tydligen vanligt vid extrem trötthet. Ringde vc men dom har ingen tid förns i slutet av maj. Fick prata med en ...

Av Neta - Lördag 23 mars 23:33


Stavas det så? Hur som helst så glömde jag bort det totalt. Satt och lyssnade på den här. Jag har inte haft så mkt vallningar, inte alls faktiskt men vet ju hur det kan vara. Spröda och torra slemhinnor dock, inte bara på så känsliga ställen ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards