Mina ord och tankar

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Neta - 14 maj 2012 14:45

Helgen som var har gått i rasande fart och bestått mest av städning och trädgårdsröj där jag mest varit arbetsledare förstås, med undantag av att jag stödd på en rollator försökt göra en insats på en rabatt men jag fick ge mig, det gör fortf för ont att stå så med benen raka. Jag klippte dock rosor och lavendel för det betror jag ingen annan   

Ja för er som undrar nu har jag kvar rollatorn bara för att använda den i trädgården, pallkragarna vi odlar i står ju 3 på varann och dom kan jag fortf fixa om jag sitter på den. Sen rullar den inte från mig på samma sätt i trädgården som jag upplevde den gjorde på asfalt så där får jag stödet av den jag behöver. Sen får jag ju med mig verktygen med den, bara en sån sak. Min supergulliga arbetsterapeut som var här häromdan sa också till mig att trädgårdsarbete är "läkande" så hon tyckte absolut inte att jag behöver ha dåligt samvete som har den kvar av den orsaken. Vi ska förresten söka om en elscooter till mig, vet inte om jag skrivit det.


Vi tog ut Skruttan för första gången i går också, finns mycket grönt gräs nu och när vi ändå var där så tog vi ut henne.


     Måste visa er de här härliga bilderna   på bild 2 står hon på bakbenen också på Cs rumpa men jag var så långt bort då, men ni kan klicka på bilderna så blir dom större. Om ni undrar varför C är i hagen så blev Skruttan skrämd av fåglar förra året då hon var i den så på hela aug o sept vägrade hon gå ut.

   Nu ska vi försöka vänja henne vid den igen och hon har sitt "tält" att krypa undan i.


Vad härligt det börjar bli ute nu om man bortser från regn, "kyla" och blåst. Såå grönt och hela trädgården är full av förgätmigej och gullvivor.

  Tog en bild på min egna tuva röda gullvivor som kommer mitt bland höstastrarna vi försöker utrota.


Visst längtar man efter ljumma sommarkvällar nu och altanhäng med tillhörande rosévin? Gör iaf jag. Vi grillade igår och åt däruppe och det kan vi ju göra tack vare att vi har vinterfönstren i fortf men nu vill man ju köpa nya blommor till amplarna och ta bort fönstren, hoppas verkligen vi kan göra det till studenten. Tänk om det är så här kallt då? Ja det går väl också med så mkt folk och stödvärme av infra och gasolkaminen men det blir ju inte hälften så mysigt och Cs danskompisar kommer ju och vill dansa, ja dom håller väl värmen iofs   men se regn vill vi INTE ha 5 juni!!!!


I morgon har 3-orna på GUC sin avslutningsfest på BJ med Hollywoodtema, samtidigt är det avslutningsfest för andra skolor på Flurran så det lär bli mycket fina klänningar i dom kvarteren i morgon. A-B kom med Cs igår

           Ska till en liten justering så inte BH syns bara. Kolla in örhängena hon hittade på Guldfynd, tråkigt nog fanns det inte matchande halsband men hon ska ha ett 3-radigt stelt strasshalsband med tillhörande armband i stället. Sen har jag en tunn svart sjal med rosa rosenknoppar som hon lånar, väskan på bilden är ett traderafynd för 20 spänn som vi ska dela på. Sen har hon ju sin svarta skinnjacka med nitarna hon kan ha dit och hem. Skorna köpte hon när hon gjorde sin prao på Skopunkten, svarta pumps med liten platå och rosett på sidan, dom är väl ingådda också. Vi kör in henne och väntar ev i stan, får väl våldgästa nån och sen åka och ställa oss nånstans isf. Jobbardag för de flesta ju så man kan ju inte va kvar till mitt i natten där. Festen är till 02 men hon trodde hon inte ville va kvar så länge. Hon tycker ju det är jobbigt med fulla människor och hon har ju varit på fest med samma folk förut så hon anar hur det blir.


Ja nu ska jag försöka resa på mig och göra lite pastasås på kycklingen från i lördags. Blev lite rester då.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards